• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Gianmarco Pozzecco

İyiki bizimlesin koç. Bir 5 numara verin.

Patlamaya hazır yanardağ gibi her an koç

Mevcut kadroyu sezon başından beri çalıştırsa şu an BJK'nin yerindeydik.

Asist ortalaması en düşük takımken son 3 maçta sırasıyla 21,20 ve 23 asist ile oynadık.

Sadece 2 3 oyuncu çift hanelere çıkarken son 3 maçta sırasıyla 7,5,6 oyuncu çift hane ile oynadı.

Pozzecco öncesi son 5 maçta hep 85 üstü sayı yerken onunla beraber son 3 maçta sırasıyla 73,72 ve 78 sayı ile oynadık. Aslında 78 sayıyı da 72 74 sayabiliriz çünkü fark çoktu rotasyon yaptık.

Son 3 maçta rakiplerimize hep 15 üstü fark attık.

Daha göremediğim farklı istatistikler de vardır.
İnanılmaz bir koç etkisi oldu.
Bu seferde rakibimizi 70 altında tuttuk.
4 oyuncu çift hanelere çıktı. 5 oyuncu 6 sayı ile oynadı. Cummings dışında oynayan herkes sayı buldu.
Yine 20 üstü asist ile oynadık.
İyi ki bizimlesin koç 😎

Dostlar kadın voleybola çok fazla gömülmeyin derim. Pozzecco reis diyor ki Allah'ım bir kez olsun bu atmosferi hakediyorum ufakta olsa yaratalım. Çok samimi video.

Ergin Ataman'ın yardımcısı yüzünden taraftar basketboldan o kadar uzaklaştı ki ondan sonra takımın başına Phil Jackson gelse bile bu sorun yaşanacaktı. Buna bir de fikstür sıkıntısı eklendi. Potansiyel olarak taraftarı tribüne geri getirecek o enerjisi var, kısa sürede samimiyeti karşılık görecektir.

bu adama istedigi bütceyi verin. istedigi oyuncularida alin fazlasiyla hak ediyor

Ben şimdiden razıyım. Hakem destekli soytarıların façasını kendi evlerinde aşağı aldı. Kaybetse de fark etmez bu dakikadan sonra.

Adeta bi taraflarını yırtmak zorunda kaldılar üstüne hakem desteği ile anca maçı alabildiler. Kat kat fazla bütçeye rağmen rakibe yaşattıkların için teşekkürler koç. Senin muhteşem bir yüreğin var en önemlisi bu.

Kendisini geçtim zaten belli ölçüde bazı şeyleri kanıtlamış birisi ama yanında getirdiği yardımcı koç da bugün çok iyi iş çıkardı, sayesinde yakup efendinin basketbolla ne kadar alakasız birisi olduğu bir defa daha görülmüş oldu.

Hocam, seni seviyoruz ve daha da başarılı olacağına inanıyoruz.

Bir şekilde Türkiye Kupası'na katılma hakkını kazansaydık Ataman sonrası ilk defa gözümüzün bir kupa görmesini sağlayabilirdi belki

Neyse BCL ihtimali de az değil, bakalım..

Hocam kenarda parlıyordun bu şekilde aktif olman seni hakemler gözünde zor bir karakter olduğunu gösterir. Tek bir geri adım atmadin teşekkürler hocam.

Çok büyük yürek.
İyi ki bizimlesin koç 😎
Gurur duyduk.

Geri