• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Göksenin Köksal

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Bir oyuncunun 15 yıl aynı takımda olması veya kaptan olması kıstas değil. Ben de ''iyi hatıralarla hatırlamayan'' taraftayım. 15 sene içerisinde neyi geliştirdi diye bakıyorum aklıma sayabilecek bir şey gelmiyor. Hatta geriye bile gittiği yerler var belki.
Basketbol topuyla bu kadar zıt hissiyat kurabilen profesyonel(!) bir sporcunun 15 yıl iyi maaşlar alması bana hep ters geldi. Yıllar önce yolları ayırsan ''tüh yokluğu çok belli'' diyeceğin bir adam mıydı, sanmıyorum. Dile kolay, 15 KOCA YIL, geliştirilebilen tek 1 yön sayamıyorum. Ona rağmen iyi maaşlar da vermişiz. Sanırım biz ona değil de , o bize teşekkür etmek durumunda. Profesyonel hayatta, sporda, duygusallıkla 1 adım ileri gidilmiyor maalesef.
Gönderiliş şeklini bilmiyorum, ayıptır/değildir merak da etmiyorum ama karar olarak; çok geç kalınmış doğru bir karar.

Göksenin hiç bir gelişme göstermeden hatta geriye giderek sürdürdü kariyerini. Ergin Ataman övmüşmüş.

Bir kişinin bir yerde uzun kalması onu efsane yapmaz sadece alışkanlık yaratır. Bir insan 150 sene hayatta kalıp hiçbir halt yapmamışsa, ona tecrübeli değil sadece yaşlı denir.

15 sene kaldı Göksenin fakat şu an boş bir sahada eline top versek steps yapmadan sürebileceğine ve boş turnike atabileceğine ben emin değilim şahsen.

Aksine Göksenin ve Sadık kulübe teşekkür mesajı yayımlamalıydı; “bunca sene bize maaş verdiğiniz için teşekkür ederiz” diye.

Bir kişinin bir yerde uzun kalması onu efsane yapmaz sadece alışkanlık yaratır. Bir insan 150 sene hayatta kalıp hiçbir halt yapmamışsa, ona tecrübeli değil sadece yaşlı denir.

15 sene kaldı Göksenin fakat şu an boş bir sahada eline top versek steps yapmadan sürebileceğine ve boş turnike atabileceğine ben emin değilim şahsen.

Aksine Göksenin ve Sadık kulübe teşekkür mesajı yayımlamalıydı; “bunca sene bize maaş verdiğiniz için teşekkür ederiz” diye.
Budur. Yıllardır bıkmadan usanmadan yazdığım, söylemeye çalıştığım şeyleri başkalarından da duymak çok hoşuma gidiyor. Yazık oldu Göksenin için harcanan büyük paralara, kesinlikle çöpe atılsaydı daha iyi olurdu, hiç değilse bu vasıfsız yerine belki işe yarar birileri forma bulurdu. Ama bu forumda basketbolu çok iyi bildiğini sanan Göksenin hayranı kişiler var ve eminim ki onun gidişine çok üzülmüşlerdir...

Çok sevindim. Güle güle.

Geri