GS Bonus

Alışveriş yaparken kulübe para kazandıracağımı bilmek ne güzel...

Uğur, 18´inde başvurmuştum 24´ünde geldi.
 
Gsbonus'a ilgi bayağı iyiymiş.Beklentilerin üstünde deniliyor şu anda.Hele Aslantepe'nin kombineleri çıksın o zaman daha çok ilgi olur.
 
ayın 20 sinde kartım onaylandı...hala daha alamadım...
bankayı aradığımda yoğun ilgi yüzünden kartları yetiştirmediklerini ayın 28 inde büyük miktarda kart basımı olacagını belirttiler...
bir maşallah diyelim :)
 
Öncelikli satış hakkı sayesinde Fener maçında rahat bilet alırım diyordum ama bu gidişle imkansız. : ) O zamana kadar kart sahibinin sayısı ön ödemeli kart da çıkarsa piyasaya 100.000´i bulur muhtemelen.

Varsın zor alayım bileti, alamayım...
 
ben denizbankın burada gsbonusu 2,plana attığını düşünüyorum...çünkü kendi bonusları bütün karı sadece kendi kasalarına alırken,gsbonusta ise belirli bir yüzde kulübe aktardıkları için yavaş davrandıklarını düşünüyorum..

lütfen kartın peşini bırakmayın ve ısrarla isteyin..hesabınız varsa TEHDİT edin.... :)
 
Eren, aksine Denizbank dergi abonelerinin iletişim bilgilerini alarak, aboneleri tek tek arıyordu.

Beni de aradılar ama Garanti Bankası önce davranmıştı. : )
 
Benide geçen hafta içi Denizbank'tan aradılar.Gerekli başvuruda bulundum kartımız yolda.Bilet bulmakta hiçbir zaman sıkıntım olmadı ancak madem kart kullanıyoruz takımım kazansın düşüncesi ile aldım bu kartı.
 
Arda ve Neill'in reklamı gayet güzel başlamıştı halbuki. Ta ki Arda dans etmeye başlayana dek ..Dans ederken ki ağız hareketi çok antipatik.. Neill'in ''Come on'' repliği reklamın tek güzel tarafı :)
 
Tolga Kaplan' Alıntı:
Arda ve Neill'in reklamı gayet güzel başlamıştı halbuki. Ta ki Arda dans etmeye başlayana dek ..Dans ederken ki ağız hareketi çok antipatik.. Neill'in ''Come on'' repliği reklamın tek güzel tarafı :)

Yok o kadarda kötü değil yav :)

ilk olarak okulda arkadaşlarla izleme fırsatı bulduk gülmekten koptuk Arda süper dans ediyor 300-500 vodka-vişne falan iş var bu çoçukta :)

ardabonuz.jpg


http://www.videopenceresi.com/izle/...s-bonus-reklami-yeni-2010-hq/iKVVOlaJnSQ.aspx

izleyemeyenler için :)
 
Bugün Teyzemin GSbonus kartı geldi ben başvuru yapmıştım.İmzalı Arda forması kazandınız diye mesaj geldi ardından GSbonus sevmeye başladım :)
 
Re: SSL 14. Hafta | Galatasaray SK - Beşiktaş JK

ya ben gs bonusla ilgili bir şey soracağım alsam ama hiç kullanmasam yinede aylık bir ücret alınıyor mu ?
 

Üst