GSBasket 13. Yaşında!

üye oldugumuzda donla geziyorduk :D
gsbasket belkide bizler icin donum noktasi oldu.
her seyiyle cok sey katti. hala da katmakta.
konustugum dilin ne oldugunu gsbasket'te ogrendim. bu bile cok sey demek.

sokaklarda anlamsizca vakit kaybetmedik, pisliklere bulasmadiysak bu sitenin rolu buyuk.
ilk sayfada da demistim, facebooklarda da dedim, yine diyorum;
Gsbasket sen cok yasa!
 
Ben de bu forumun içinde yer aldığım için gerçekten çok mutluyum. Güzel dostluklar kazandım, desteklediğim takımı izlerken yanımda olan bilinçli bir sürü taraftar kazandım.. Bu oluşumu başlatanlara canı gönülden bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum, iyiki varsınız GsBasket ekibi..
 
Bu sitenin gençlere kattığı değeri anlamak zor olmasa gerek. Birçok insan basketbol diye bir branş olduğunu ve insanların bilinçli bir şekilde takımlara destek olmaya çalıştıklarını burada öğrendi. Galatasaray basketbolunda çok önemli bir yere sahip gerçekten bu site. 13 sene kolay değil sürekliliği sağlamak. Emeği geçen herkese teşekkür ederim kendi adıma.

Saygılar.
 
3 yıldır içerisinde olduğum bu ailenin bir ferdi olmak gerçekten çok özel, çok fazla yazmasamda,
günde en az 5-6 kere girip olup biteni okumak bana çok keyif veriyor. Nice mutlu yıllara büyük
GS Basket ailesi
 
Öncelikle, 13 yıl önce büyük bir vizyon örneği göstererek bu siteyi kuranlara teşekkürler.

Ben de üye olduğum da Can Akan'ın anlattığı gibiydi durum. Merak edenler arşivi karıştırabilir, şimdi en ufak idari sorunda ortalık yıkılırken o zamanlar altyapı takımlarının antrenör bulamaması, sene başı gelen giden yabancı sayısının çift basamağı bulması, kadın takımının küme düşmesi, takımın deplasmana gidecek otobüs bulamaması normal karşılanıyordu. O süreçte Galatasaray Basketbol Şubesi'nin peşinde koşan herkese teşekkürler.

Bu topici okumaya başladığımda kısa yazılar bekliyordum sadece. Herkes uzun uzun sitenin kendisi için ne anlam ifade ettiğini yazmış. Bu bile 13 yıl sonunda GSbasket'in ulaştığı noktanın bir göstergesi. Sitenin şu andaki gücüne ve tanınırlığına ulaşmasını sağlayan tüm üyelere, bu ailenin bir ferdi olarak teşekkür ediyorum.

Nice yıllara.
 
İletimin giriş kısmını es geçeyim, yazmaya başlama hikayemi anlatmayım her yıldönümünde. : )

Son yıllara göz attığımızda Erkek Takımımızın önce play off´a girmesini yeterli bulduk, sonrasında ilk 4 bizi tatmin eder hale geldi, gelinen noktada ise rakiplerimizde aramızda ciddi bütçe farkı olmasına rağmen tek hedef şampiyonluk. Keza Kadın Basketbol Takımımız bundan 6 yıl önce küme düştü ama gelinen noktada en büyük hedef EL şampiyonluğu.

Sporun doğasında vardır; ufukta başarı göründükçe ilgi gösteren taraftarın sayısı da artar. Tribündeki artış haliyle foruma da yansır. Yapılması gereken, bu taraftar kitlesinin gelmesinden dolayı duyulan rahatsızlığı ifade etmek değil, onları doğru yola yönlendirmek olmalıdır. Evet, burası tribünün ta kendisidir ama aynı zamanda burayı bir nevi tiribün okulu olarak da görmek gerekir.

Son sözüm; burada kurduğum arkadaşlıkların bendeki yeri çok ayrıdır...
 
Sitemizi kuran ve bizi bir çatı altında birleştiren abilerime her seferinde teşekkür etmeyi bir görev biliyorum kendime.

Kimseyi tanımadan, Ankaralı bir basketbolsever olarak kendi kendime bulmuştum sitemizi. İlk üyelerden olmak, 13 yıldır bu oluşumun her gelişimini izlemek çok güzel bir duygu benim için.

Teknikten, taktikten, tribünden anlamayan birisi olarak değerli insanlardan öğrendiğim birçok şey oldu. Çok değerli insanlar tanıdım ve tanımaya devam edeceğim.

İyi ki var bu site. Günümüz, günlerimiz kutlu olsun. Daha nice güzel günlerde birlikte olmak dileğiyle...

Parantez içi: Üstte yazan insanla aynı şeyleri düşünmek zorunda mıyım ben? Bu konuya yazmak için girdim, o da yazmış!
 

Üst