• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

GSbasket 23 Yaşında!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Puanları 0
Çözümler 0
@GSbasket.Org
23 sene önce Galatasaray baskebolu için çıktığımız bu yolda yürümeye devam ediyoruz. Bizi destekleyen herkese teşekkür ederiz.

Son düzenleme:
Düşünüp hayata geçiren herkese teşekkür ederim.

Böyle bir basketbol ortamına sahip olduğunuz için şanslısınız.

Bilerek çıkmaz bir sokağa girmek gibisin gsbasket.

Alışkanlık.

Nice yıllara, kutlu ve mutlu olsun ☺️🙋‍♂️

Çok yazmasam da sürekli bakarım. Basketbol konuşulan başka ortam yok, varlığını sürdürmesi önemli.

Galatasaray basketbolunun temel taşlarından biridir burası. Çizgisini bozmadan sürekliliği olmasını dilerim.

Saygılar.

Özellikle 2012-2016 arası altın çağımızdaki altın yorumları özledim; her branşta.

Bu güzel ortamın devam etmesinde emeği olan herkese kendi adıma teşekkür ederim.

Dile kolay 14 senedir bir şekilde içindeyim bu forumun. O kadar güzel dostluklar kazandım ki. Bazılarıyla daha fazla bazılarıyla daha az görüşüyorum ama hangi biriyle yüz yüze gelsem o samimiyet korunuyor. Forumun da Galatasaray gibi iyi dönemleri oldu, kötü dönemleri de oldu. Öyle ya da böyle Galatasaray basketbolunun bir şekilde seslerinden biri olabildiysek bu foruma çok şey borçluyuz. Bütün dostlara selam olsun buradan.

Uzun senelerdir takip ederim ve böyle bir basketbol ortamı başka bir yerde yok. Keşke bütün takımların böyle güzel taraftar basketbol paylaşım ortamları olsa.

Nice 23 yıllara..

Evet değerli dostlar,
Bu forumun 2 numaralı üyesi olarak senelerin geçmesine hem üzüldüm hem de çok sevindim.
Üzülmemin nedeni yaşlanıyoruz. :(
Şu an 33 yaşındayım.
Ne güzel günler yaşadık sizlere bir anlatsam...
Daha lise hazırlık öğrencisiyken, okul harçlıklarımdan biriktirip maça gitmek, pankart yaptırmak, Önder yaptığı abilikleri...
Birkaç sene önce evlendim. Annem, Önder abin düğüne gelmezse ayağına kadar gidip onu getireceksin dedi.
Üzerimde hakkı o kadar büyüktür.

Umuyorum 50. senemizde de yine hep beraber birlikte olacağız.

İyi ki varsın GALATASARAY & GSBASKET.ORG (GSBASKET.COM)

Tebrikler. Nice 10larca senelere...

Katılım 4 Eki 2004
17 senedir üyeyim ben de Nice yıllara

Geri