- Web sitesi
- www.diligelecek.blogspot.com
2 dil 1 bavul filmini izleyeniniz var mı??
Bu filmi ben de izledim ve benim de beklentilerimi karşıladı diyebilirim. Bu tarz filmlerden hoşlanmama rağmen sıkmadı yani. Ancak filmdeki hapishane kaçış sahnelerini izlerken içten içe Michael Scofield'i(filmle alakası olmayan bir Prison break karakteri) ne çok zorlamışlardı yahu demedenUğur YILMAZ' Alıntı:Johnny Depp'in de oynadığı ''Public Enemies'' adlı filmi izledim. Yüksek beklenti ile filmi izledim. Ve bu beklentilerim kısmen karşılandı. Gayet güzel bir yapım olmuş. Oyunculuklar da gerçekten iyiydi. Vaktinizi ayırıp izleyebilirsiniz.
Konusu ise 1930'lar Amerikası'nda ünlü suçluların -ki bunların başında ''Halk Düşmanı'' olarak ilan edilen John Dilinger var- FBI Ajanı Purvis tarafından durdurulmaya çalışılması.
Bağdat KAYNAK' Alıntı:Mulholland dr-2001 yapımı ilginç bir film. Filmde ne demek istediğini bir türlü anlaşılmıyor. Hatta sonunda da herkes istediği gibi anlayabilir. Hatta anlamayabilir. Ancak etkisi 1 gün sonra bile düşüncede kalıyor. Yani hani bir rüya görürsünüz, hep aklınızdadır ama ne gördüğünüzü hatırlamazsınız ya. Yani böyle bir film. Bu nedenle puan vermek istemiyorum.