GSbasket Film Kulübü

Uzun uzun yazmaya üşenenlere de bir fırsat doğsun :)

Az önce Training Day i izledim. Evde oturup izlenicek öle heyecan duygusu olan bir film. Fazla beklenti içine girmeyin derim yine de.
Homie ? :)
 
Bir türk filmi sever olarak iftara kadar vakit geçirmek için Pardon'u izledim ferhan şensoy gerçekten iyi bi oyuncu filmde baya komik güldüm gene büssürü.
 
Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım...

"Geciken adalet, adalet değildir" sözünü haklı çıkartan vasat bir film. Ancak geçenlerde kapatılan tarihi Bayrampaşa Cezaevi´nin koşullarını yüzeysel de olsa görmek isteyenlere tavsiye edebilirim.
 
Hüzünlü bir gün oldu.Uyurgezere gittim bugün.Filimde hiç bişe anlamadım derken bittiğinde dokunsan ağlıyacam moda girmiştim.Garipti ama herkese öneririm :)
 
Kabadayı.. filmin en can alıcı noktası (şahısen) Şener ŞEN'in yüzüğüyle adamı dövdüğü sahneydi..
 
Bende Recep İvedik'i izliyordum . Plajda voleybol oynarken yaptığı el sakası cok güzeldi . Barda'da Murat diye bir adamla aralarındaki diyalogda görülmeye değerdi .

Merhaba ben Murat

K.....de Turat :ehue :hi
 
Tam olurak şu an Good Will Hunting'i izliyorum bu zamana kadar nasıl izlememişim hayret ettim kendime yarısındayım ama müthiş bi film hala benim gibi izlemeyenler varsa muhakka edinsip izlemeli. Bu zamana kadar bu filmi izlemeyende ancak benim gibi türk filmi takıntılı biridir herhalde. :)
 
Annapolis i seyrettim az önce. Klasik askeri okul girişi ve ırkçılık üzerine zannediyordum ama klasik askeri okul girişi ve azim filmi çıktı :D
Ben seviyorum böyle filmleri o nedenle beğendim ama çok artı bir şey yoktu filmde.
 
The Strangers'ı izlemiştim birkaç hafta önce.Pazar günü sıkılınca bir anda karar verip Akmerkez'de izledik, verdiğim 13 YTL bilet parasına hala yanarım.Gerek yok izlemeye,kof olmuş diyor,tavsiye etmiyoruz.
 
Salı günü Annemin Yeni Arkadaşı adında bir filme gittim.
Kadro sağlamdı...Meg Ryan ve Antonio Banderas oynuyordu ancak ortaya çıkan filmden hiç haz duymadım.
Hayal kırıklığı oldu bende :?.
 
Az önce Kabadayı'yı izledim. Utanarak söylüyorum Eşkıya yla karıştırıyormuşum bu filmi. İlk kez izledim. Çok beğenmedim.
Neyse başlığına yazarız.
 
You Don't Mess with the Zohan (Adam SANDLER )

Balans ve Manevra ile Recep İvedik ten sonra izlediğim en kötü 3.filmdi diyebilirim.
 
Jumper nasıl ? Bugün DVD 'si geldi bana izlemiyim boktansa geç..öteki için güzel diyordu herkez onuda izlemiyim o vakit..

konuyla alakalı olarakta son izlediğim film
Assault on presinct 13

gereksiz bi film daha :)
 
Levent abi şöyle çiçekli böcekli bir film önerisi bekliyorum senden.

Kısaca yani insan olmayan bir film. :)

Son izlediğim film Anne Aranıyor galiba Olsen kardeşler oynuyordu. :)
 

Üst