Gsbasket milli maçta!

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Çok güzel bir maçtı bizim açımızdan.Abdi İpekçi tıklım tıklımdı.Bayağı zevkli bir maç oldu takımı beğendim.Bizimkileri oynatmadı zaten tanjevic (cemal nalga 12 de bile yer alamadı hatta).Murat Kaya girer diye düşündüm ama onuda sokmadı.Belçika maçında bayağı katkı yapmıştı defansif açıdan.Takımımızın skor dağılımı çok iyi.5 oyuncu çift sayılara çıktı.Rakip Fransa'da Tony Parker kendini çok belli etti. :) Son dönemlerde izlediğim en zevkli basketbol maçıydı diyebilirim. İlk defa yazıyorum bu arada hatalarım olduysa şimdiden özür...
 
Pankartımızı asmamıza izin verilmeyince moralmen çöktük, sus pus olduk, olay budur.

Gelen tüm arkadaşlara teşekkürler.
 
Biletler bitmişti maç başlamadan tam sövüp evet gitmeye hazırlanırken bir dostu gördüm ve girdim. Aslında başladıktan sonra girmeyi sevmem ama başlamadan girebildim. GSBasket'ten arkadaşların yanına ancak maç sonu gidebildim ama olsun yeni arkadaşlarla da tanıştık.

Bu arada Murat abiyi göremedim sosisli ve kola ısmarlayacaktım :p
 
gerçekten çok güzel bir maçtı. Taraftar kitleside oldukça iyiydi. gerektiği yerde tepkisini koydu. bir de pankart sorunu olmasa herşey çok güzel olacaktı ama tepkimizi atkıları asarak gösterdik. :p :p :p
 
3075.jpg
 
valla ne diim bşka başka gsli arkadaşlarla abilerle tanışmak güzel bişiydi.
bu renkler bizleri heryerde buluşturuyoo...(bu arada bende de bikac foto var onları da telden pcye atınca atacam muhtemelen bu akşam atabilirim)
 
Haftaya sanırım gene ABDİ İpekçi'de Belçika maçı var. O maça da böyle bir organizasyon yapsak diyorum ne dersiniz :) ?

Mert Genç
 
ah (hala) ne vardı dün deil de bugün bizi evine çağırsaydın ben hayatımda bi yere gidemediğim için bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum, çok güzel maç oldu keşkeyi bırakıp önümüzdeki maçlara bakıcam artık.
gözlerim sürekli gsbasket pankartını aradı ama bulamadım.
 
Çok güzel bir gün oldu. Maç izledik ve maçtan sonra futbol maçını izlemek için samatyada şirin biyere gittik hep beraber ( Eyüp abi gözünüzün pası silincek demişti ama mekanı bulmamız biraz zaman aldı neyse :) ) futbol maçını izledik ve bolca muhabbet ettik. Satışı koyan arkadaşlara teessüflerimi bildiriyorum keşke herkes formalarını giyip gelseydi temsil ettiğimiz oluşumun hatırı için. Bi takımın taraftarları çubuklu çubuklu giyinip gelmişler, isterdimki 30 40 kişi gidelim ciddi bi sarı kırmızı tribün yapalım kısmet değilmiş bidahikine inşallah.
 
Ben her ne kadar Galatasaray aşıgı bir kişi bile olsam milli maça milli takım formasıyla gitmeyi tercih ederm öylede yaptım.. Adı üstünde "milli" her şeyin bir yeri ve zamanı vardır derler eskiler :)
 

Üst