• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Gsbasket milli maçta!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":1534w5y7]Arkadaşlar Gökçe bizi salona bedava sokacakmış.
Gökçe yanımızda tanıdık getirebilirmiyiz??? :P[/quote:1534w5y7]
Evet tandıdık getirelim mi ? :)

Gökçe bostancıdan uçak kaldırıp beni abdi ipekçiye uçurmanı bekliyorum kardeşim.
Gökçe sen bizi bedava sok bende bilete vereceğim paranın tamamıyla sana sosisli ısmarlıcam :)

4-5 kişi olsa sokardım ama 20 kişiyi sokacak kadar bilet alma ne lüksüm var ne de ismim. Ama kara borsa yapabilirim orada. İyi fikir. :) Ayrıca Vıp'tir yani bilette. :)

Gökce Başaran' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":12oja3x3]Apaçiyiz diye VİP te izleyemezmiyiz?
:) :) Yok izin vermiyorlar. :) :)[/quote:12oja3x3]

Karaborsacı Gökçe sen bilirsin bilet fiyatı nedir? :P

İpekçide biletler genelde 6-11-22 olarak düzenlenir. Ama Milli maç olduğu için biletix'e bakmak en iyisi.

Karaborsalarda Milli maçta 2 katı fiyata çıkartır. ama ben aynı fiyattan satacam. :)

Bilet fiyatları

Tribün: 6,00 YTL - Saha İçi Loca:22,00 YTL

Eyüp abi bende geliyorum.. :)

arkadaslar bence milli maca gidecekler Murat için özel birseyler hazırlasınlar :) ..cocugun havasi olsun birazcik :P Galatasarayli oldugu belli olsun ya ..hem iyice morallenir ve havaya girer .. hatta Tanyevic ilgiyi görünce daha fazla oyunda da tutabilir ;)

Pankartı asın da tv den izlerken gözümüz gönlümüz acılsın. :)

Murat; madem kabul günün olacak, bana da sosislileri paket yaptır getir, ben senden alırım Bostancı' ya döndügünde :)

Çarşamba günü saat 17:45, bence çok kötü bir saat... Bu saatte oynanmasının sebebi nedir maçın??

Belçika maçıdır.

bu haliyle de çok taraftar gidemez bence... Çalışan birinin gitmesi çok zor hele ki anadolu tarafından gelecek birinin. Bu maçtan çıkıp belçika maçına kaç kişi gider o da başka bir soru işareti bence...

Mustafa Yanar' Alıntı:
Bilet fiyatları

Biz nerde oturacaz?
Yoksa karaborsacı Gökçe bizi içeri mi sokacak beleş. :)

Herkes bilet satılan gişenin önüne gelsin, 16.30-17.00 arası orada toplanacağız.

Tama 17.00 de salona gireceğiz!

Üzerimizde muhakkak sarı-kırmızı bir şeyler olsun!

Bilet fiyatlarını sorabilirmiyim acaba ?

mustafakaya' Alıntı:
Bilet fiyatlarını sorabilirmiyim acaba ?

Ben yürekten Galatasaray'a bağlı olan bir taraftar olarak Galasatasaray'ın adını geçtigi her yeri takip ederim ve burayıda pek yazmasamda özümsedigim bir sitedir ;) Herkese merhaba demek istiyorum bu konuyla, ve saat konusunu beğenmeyen arkadaşlarımız olmuş ama öğrenciler için iyi oldu mesela akşam fln olsa bizim için sorun olacaktı ama bu saatte rahatlıkla gidebiliriz 3 Galatasaray taraftarı daha Abdi İpekçi'de olacak yani :)

Geri