Yok abi yanlış anlaşılmasın : ) Kamera bozukta onun için öyle dedim.Selçuk Kahveci' Alıntı:neden ki yunus kardeşim burda biz bizeyiz 8)
Yoksa ne saklayabilirim ki sizden? Hepinizi çok seviyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Yok abi yanlış anlaşılmasın : ) Kamera bozukta onun için öyle dedim.Selçuk Kahveci' Alıntı:neden ki yunus kardeşim burda biz bizeyiz 8)
Yok abi yanlış anlaşılmasın : ) Kamera bozukta onun için öyle dedim.Yunus Gökyıldız' Alıntı:[quote="Selçuk Kahveci":h07vnfgm]neden ki yunus kardeşim burda biz bizeyiz 8)
Abi benim yerime sen kendi fotoğrafını koyarsan daha makbule geçer : )Selçuk Kahveci' Alıntı:yunus fotoğrafını koymazsan açlık grevine gireriz![]()
Onu görmüştüm abi güzel çıkmışsın.Selçuk Kahveci' Alıntı:sayfanın en üstüne bak
gerçektende çok sosyal içerikliÇağdaş Bayraktar' Alıntı:resim çok ama en çok sosyal mesaj içeren 2 resmi koyacam![]()
gerçektende çok sosyal içerikliSelçuk Kahveci' Alıntı:[quote="Çağdaş Bayraktar":31af77uz]resim çok ama en çok sosyal mesaj içeren 2 resmi koyacam![]()
Çağdaş Bayraktar' Alıntı:gerçektende çok sosyal içerikli
harbidende o 2 resimde başlı başına sosyal mesajdan ziyade olayyilki o pankartı bantla tutturcaz diye anamız ağladı.sonrada bantları pankarttan sökecez diye
2. resime gelince ceyhandaki maça ardayla 2miz gittik sadece o da bilekliklerimizi bile çıkarmıştık öyle bir yerbiz girerken yanımızda ultrAslanlar gelecekmiş sesleryle bekleniyorduk
sonra güvenlik nedeniyle takım otobüsüyle döndük ceyhandan havaalanına
![]()
Çağdaş Bayraktar' Alıntı:
Erdal Icelli' Alıntı:Önce kendi evimiz Adanadan baslayalım farklı olmaya![]()
Arda Öztürk' Alıntı:[quote="Erdal Icelli":214m6h21]Önce kendi evimiz Adanadan baslayalım farklı olmaya![]()