Hangi oyuncular yakışır

  • Konbuyu başlatan hackers
  • Başlangıç tarihi
5 numarada senelerdir sıkıntı var zaten. Boyu 2.10 un altında olmayan 2 oyuncumuz olmalı geçen sene Beşiktaş' taki Varda-Elis gibi. Davenport' ta ancak alternatif olur bench te. Size ı iyi biri lazım ilk 5 için.
 
slm

Benim anlamadığım nokta şu biz neden sadece 3 tane yabancı transferi yapıyoruz(hoş canaydın yönetiminin 3 tane oyuncu almasıda mucize bir olay).

Şu anki kadroda en kilit isim tartışmasız burak olucak cünkü bodun görevini yapacak 3-4-5 mevkiilerinde oynayacak yani.Tabi burda mister halilin oyun sistemide önemli gecen sene beni fıtık eden takımı full dışardan 3lük atmaya zorlayacak bir stile devam ederse ne yaparız gercekten bunu kestirmek zor.Ama şu anki kadro 3 yabancı+burak(en kilit adam gerek savunması gerekse hucumu bence en etkili faktör olcak bizim maclarımızda)+gokhan veya hüseyin oynar gibime geliyor hoş aldıgımız türk gencler nasıl oynarlar hiç seyretmedim ama herhalde oynasalar oynasalar anca gsde ilk 5 oynarlar...Ama kesinlikle bu takıma 4. yabancı şart diyorum en azından bi oyuncu sakatlıgında bu yönetim 3-4 ay arar sonra play off lardan 3 gün önce getirir.Ha yabancı oyuncuyu bence halil ünere biraksinlar hiç sevmem basket oynatmasınıda bilmiyor takıma ama allah var yabancıları iyi seciyor ee nede olsa scout parasınıda alıyor gsden:)....

Medet allahım medet bu takıma ne olacak bilmiyoruz valla...
 
Dixon disinda Hadley ve Allred ransferleri gerceklesti mi? Bilgisi olan varsa yazsin lutfen.

Bu arada bu transferler gerceklesmis olsa bile en azindan bir yabanciya(iceride 4 ve 5 numara oynayabilecek) daha ihtiyac var. Bence bu yabanci ilk 5 disi baslamak ve mac icinde Allred ve Burak (Huseyin)'i dinlendirmek icin kullanilmali, ona gore secilmeli. Gectigimiz yil oldugu gibi yabanci oyuncu degistirmek icin birkac oyuncuyu ayni anda degistirip rotasyonu bozacak bir tercih olmamali, gectigimiz yil bu da istikrarsizlikta ciddi bir etken oldu bence (Gectigimiz yil BJK'de oynayan Ellis tarzi 4 ve 5 oynayabilen ama elbette biraz daha ucuzu)

bu arada Valertin Pastal'in lafi geciyordu, bu konuda bir gelisme oldu mu?

Bilgisi olan yazsin lutfen
 
Şunu da belirtmekte fayda var. Her ne kadar resmi site 3 ABD'linin haberini de duyurmasa da Malik Dixon haberi tbf de yayınlandı yani resmiyete tam kavuşmuş bir haber. Hadley ve Allred haberleri ise tbf de yayınlanmadı. Yani bu oyuncularla tahminen medya deyimiyle prensipte anlaşıldı, el sıkışıldı vs. ama tam resmiyete dökülmedi. Transfer sezonlarında da sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali çok ağzımız yandığı için (futbol ağırlıklı) bu 2 ismin haberini tbf'de görmeden, resmi sitede görmeden yada gözlerimizle bir yerlerde görmeden %100 olarak kadromuzda dememekte fayda var bence. Benim çok kullandığım bir laf ama inanarak sölerim cidden, Galatasaray için hayırlısı neyse o olsun.

Başka bir topicte yazmıştım bunu daha önceden. O günden bugüne hiçbir değişiklik de gözlemleyemedim. Büyük ihitmal kadromuzda olacaklar ama transfer sezonudur bu belli olmaz ki sanırım başka talipleri de olmuş Lance'in ama o reddetmiş.
 
Aldığım bazı bilgilere göre Valentin 2. lig takımlarından birine kiralanacakmış.
 

Üst