Henry Onyekuru

Galatasarayımız, Nijeryalı kanat oyuncusu Henry Onyekuru'yu 1 seneliğine kiraladı. 21 yaşındaki oyuncunun sözleşmesine satın alma opsiyonu bulunmuyor. Kendisine parçalı forma altında başarılar diliyoruz. Hayırlı olsun.
 
Forvet alternatiflerimiz arasına girmiştir. Hızlı ve mobil olması rakip savunmayı tereddüte düşürür.
 
SON DAKİKA |

Galatasaray, Henry Onyekuru’yu 1 yıllığına kiraladı.

Monaco’ya 1 Milyon €
Oyuncuya 1.75 Milyon € ödenecek.

(Punch)

İnşAllah doğru haberdir...
 
Onyekuru daha 23 yaşında. Hem verim hemde ciddi paralar kazanabiliriz. Denayer, marcao ve onyekuru gibi isimleri bulmak büyük şans. Umarım mohammed bu isimler gibi olur.
 
4m euro Onyekuru gibi bir oyuncu için bu piyasada bedavadan biraz daha pahalı ve biz hala bu opsiyonu kullanmadık. Umarım Cengiz yönetimi bir saçmalık daha yapmaz ve bu parayı hemen yatırır.
 
4m euro Onyekuru gibi bir oyuncu için bu piyasada bedavadan biraz daha pahalı ve biz hala bu opsiyonu kullanmadık. Umarım Cengiz yönetimi bir saçmalık daha yapmaz ve bu parayı hemen yatırır.
Cem bey bu piyasa da 40 milyon tl yi kim kaybetmiş ki biz bulalım bonservisli adam alınmasına karşıyım cüzi ücretler dışında o da 400 bin euro ya kadar olabilir boşta kim varsa ona alacağız ligimiz bulgaristan ligine döndü zaten ne gerek var bundan sonra ekstra harcamaya gerek yok
 
Ligimiz Bulgaristan ligine dönmedi aslında, ülkemiz başka hallere döndü. 4M gibi komik bir rakam bile 45 milyon TL civarına denk geliyor. Geçen 1M gibi bir rakama fazla deniyordu burada, Salih Uçan için miydi hatırlayamadım. Evet 1M Euro gibi sakız parası bile 12 Milyon TL'ye denk geliyor bizim ülkemizde. Bu şekilde ne futbol kalkınır ne başka bir halt olur.
Onyekuru için de; evet 4M bizim içim 45 Milyon TL'ye denk gelse de; futbol için, hele de 2021 dünyasında inanılmaz komik bir rakam. Bilmiyorum artık yönetim bu kur dalgalanmasında nasıl bir çözüm-metod izler. Gerçi dalgalanmalık bir hali de kalmadı artık. Farkında mısınız bilmiyorum ama Euro 1 aydır 10.25 TL, ve düşeceğe benzemiyor. Korkunç bir durum.
 
Kuru devlet yükseltiyor bence sistem bozulduğunda kur yükseliyor atatürk sonrası kurulan dış sistem çöküyor bence onun yansımaları bunlar mevcut iktidarın ilk 10 yılında sistem onlar için çok iyi işlediği için şimdi işlemiyor görüyorsunuz
 
Keçiörengucu'nun Barış Alper Yılmaz için 3 milyon euro istediği ortamda 4.3 milyon euroya Onyekuru'yu almamak büyük saçmalık olur. Böyle bir paraya bu yaşta böyle bir kanat oyuncusu bulmamız imkansız.
 
Son düzenleme:

Üst