Her Şeyin Kötüye Gitmeye Başladığı Tarih

Son yıllarda sık sık kendime bu soruyu soruyorum,2000 yılı yeni bir dünyanın başlangıç yılıydı belki,3 kasım 2002 Türkiye için malesef acı bir sürecin başlangıç tarihiydi ama buna rağmen 2000 lerin başları ve ortaları güzel zamanlardı,en çok 2004 - 2005 - 2006 yıllarını özlüyorum,belki bu tarihlerden sonra yavaş yavaş kötüye gidiş başlamıştır ama her şeyin kötüye gittiği bir tarih vermek gerekirse ben 2019 diyorum,2019 ilkbaharından itibaren her şey ama her şey kötüye gitti benim adıma ve malesef bir daha hiçbirşey eskisi gibi olmadı,zaten bu dönemde pandemi,ekonomik kriz,deprem her şey üst üste geldi,bu konuda sizlerin verebileceği bir tarih var mı ?
 
Son düzenleme:
Keynesyen ekonomi politikalarından Neo-Liberal ekonomi politikalarına geçilen 1973 yılı. 1945-1973 aralığını yaşayan, bilhassa 60'ların sonu ve 70'lerin başını deneyimleyebilen insanlar bizlerin oksijen alamadığı kanısında. Çok değil, dönemden birkaç görseli incelemek dahi yaklaşımlarını nesnel bir zemine yerleştiriyor.
 
Benim için pandeminin başladığı ilk gün. Lisedeydim, 2019'un yazında hayatımı kökünden değiştirecek birisi girmişti hayatıma. her yönden pozitif bir etkisi olmuştu. inanın o değişimi anlatmaya kelimeler bulamıyorum şuan, ailemin gözüne o kadar batıyordu ki bu hayırlı değişimim, herkes çok mutluydu benden yana. derslerim bir anda acayip düzelmişti, her şey çok iyiydi. bahsettiğim insanla çok iyiydik. taa ki pandemiye kadar. fazla detaya girmek istemiyorum, cidden gözden ırak gönülden de ırak derler ya o hesap.
 

Her şeyin kötüye gittiği tarih olarak malesef Kemal Kılıçdaroğlu'nun Atatürk'ün partisinin başına geçmesi derim bende. Bunca yıldır başarısızlığa rağmen hâlâ o koltukta oturuyor. Dedeyi indiremediğimiz her gün daha da kötüye gidecek.

Ekrem İmamoğlu'na güvendik o da geri adım attı. Keşke cesur olsaydı da parti liderliği için adım atsaydı. Ama malesef o da kendi ikbali için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak devam etmek istiyor.

Malesef Erdoğan'ın karşısına onu alt edecek bir lider çıkaramadık. Buda bize utanç olarak yeter.
 
Son düzenleme:
27.10.2019 evlendiğim tarih. 7 temmuz'da boşandım bişey değişti mi derseniz değişmedi. Düzelecek inşallah diyerek ömrümüzü tüketiyoruz başka bişey yok. kalk,işe git,gel,yemek ye,maç izle,yat,kalk,işe git,gel,yemek ye,2 twiit at.. Nereye kadar gidecek bakalım..
 

Üst