• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Hesap Doğrulama - Çok Önemli

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:35
Beni de Orhan Sarper Uluoluk olarak değiştirir misiniz.Şu Orhan'ı doğrulamadan sonra kaldırabilir miyim ? :)

Birkaç yıl önce aldığım hesabımın şifresini unutmam ve mail hesabının kullanılamaması nedeniyle ikinci ismimle kaydoldum ancak gerçek ismim bu olmadığı için onaylama yapamıyorum. Ismimi Okan Şenol olarak değiştirirseniz sevinirim.

Merhaba. Sistemde ismim Murat Epceli olarak gözüküyor. Murat Epçeli olarak değiştirilmesini rica ederim.

Merhabalar, nüfüz cüzdanında ismim ismail atıf şekeroğlu olduğundan hesabı mı doğrulayamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Düzenlemeler yapılmıştır.

Benim hesabımda isim ve soyisim yanlış gözüküyor.

Alper Öner olarak düzeltebilir misiniz?

Yardımınız gerekli

Öncelikle herkese selamlar, konuyu nereye açacağımı bilemediğim için bana göre en uygun yer olan buraya açıyorum.
Hesabımı doğrulamak istiyorum ama Nüfus kağıdında Mert Can olduğu için TC No yu kabul etmiyor.
Hesabı doğrulatmak gereklimidir?
Evet ise Üye adımı değiştirme yolu varmı ?
Ve sanırım üyelikler kaldırıldı çünkü yeni üyelik kısmını bulamadım :( :)

Şimdi deneyin.

Abicim soyadımı eklememişsiniz sanırım benim mesajı yazarken soyadımımı yazmamakdan kaynaklandı sorun çıkartıyorum sürekli :)
Tam olarak Mert Can Darakçı şeklinde tekrar düzenleme yapabilirmisiniz ?

Benimde nüfus kağıdında Safa.
Safa Kadakal olarak değiştirir misiniz?
Teşekkürler.

sistemde adım HALDUN FİRAT KOKTURK olarak görünüyor doğrusu HALDUN FIRAT KÖKTÜRK. O nedenle doğrulayamıyorum. Selamlar

Tamamdır Haldun Bey. Doğrulama işlemini yapabilirsiniz.

Hesabımda Mustafa Akkoc olarak görunuyor.Mustafa Akkoç olacak.Doğrulayamıyorum yardımcı olabilirmisiniz...

Kaan Yarkın Çağdur olarak düzeltebilirmisiniz.Hesabımı doğrulayamıyoum.

Bendeki sorun soyadımın iki harfli olmasından kaynaklanıyor olabilir mi acaba?
Tc kimlik no ve doğum yılı girip doğrula dediğim vakit "soyisim girmelisiniz" diye hata veriyor.

Bendeki sorun soyadımın iki harfli olmasından kaynaklanıyor olabilir mi acaba?
Tc kimlik no ve doğum yılı girip doğrula dediğim vakit "soyisim girmelisiniz" diye hata veriyor.

Ediz Bey,

Sorunu düzelttik. Tekrardann hesabınızı doğrulamayı deneyebilirsiniz.

Doğrulama yapmayanlar mesaj atamayacak artık.

arkadaslar ben alman vatandasiyim tc kimlik nosu yok bende.nasil yapcaz? dogrulama yerinde alman kimlik nosunu mu vercem
yardimci olabilirmisiniz tesekkürler

Geri