İftar Yemegi icin son durum-Kesin gelecekler...

Önder Ç.

0
Yönetici
Arkadaslar pazar günü mactan sonra Merter E-5 üstünde Hacıbozanogulları restorantta karar kıldık yemek icin. Kişi başı ücret 30 YTL dir. Menü oldukca zengindir. Kesin gelecekler yarın aksam (14.10.Cuma) saat 18.00 a kadar isimlerini yazsınlar.

Sadece kesin gelecek olanlar isim yazsın,sonra gelemiyorum deyip bizi zor durumda bırakmayın lütfen.

1.Önder
2.Onursal
3.Utku
4.ARda
5.Fatoş
6.Murat
7.Ali Emre
8.Cem
10.Oytun
11.Mehmet
12.Ahmet, uAUNI59
 
Aslında yorum yapıp yapmamak konusunda cok kararsız kaldım ama sanırım ücret sebebiyle iftara katılım fazla olmayacak. Gidilecek olan yer hakkında hic bir bilgim yok, güzel bir yer oldugu da kesin ama bence daha uygun fiyatlı , daha mütevazi bir yer daha uygun olurdu. Diger topicte gelecegini söyleyip buraya isim yazdırılmamasının sebebi de budur diye düsünüyorum . .
 
Kimseyi zorla getirmiyoz :p

Bunu yazmasam içimde kalırdı :)


Espri bir yana; bence de ücret pek makul sayılmaz. Forum ortamı ve Istanbul' daki bazı mekanların fix iftar fiyatları gözönüne alındığında biraz uçmuşuz gibi sanki ....

Kendi adıma konuşayım; doymadan masadan kalkmam istenirse dağıtırım mekanı. Ilgililere önemle duyurulur ....
 
Evet Arda, kimse beni Ankara'dan İstanbul'a bir iftar yemegi icin zorla getirmiyor, bende icimde kalmasın diye yazdım .. ;)
 
bencede fiyat larak 1az fazla (kalın mı desem neyse işte ondan ) olmuş yani forum genellikle öğrenci ortamı olduğundan neyse ben her halikarda gelemiyceğim için :(
Neyse katılan herkese iyi iftarlar Allah kabul etsin
 
walla hala belli diil bnm gelip gelmeceğim bn istiormda babama baskı yapıyorm simdi isterse o gelmesin

bni göürecek çok yiğit bi abim var ;)

prdn 2abim ama biri karsıda kalck 8) :p
 

Üst