Isaiah Canaan

NBA tecrübesi olduğunu dünkü maçta herkese gösteren bir oyuncu. Soğukkanlı ve sorumluluk alması gerektiği yerlerde çekinceli davranmayıp gerekeni yapmaya çalışıyor. Blok tehdidine aldırış etmeden potaya girişmekten çekinmiyor ve saldırgan oynuyor. Takımda tutarız inşallah.
 
Başlarda sadece 3'lük atan, topla pek arkadaşlık kuramayan, stabil bir Canaan vardı parkede. Bost'un ateşi yakmasından sonra bu adam Larkin'in 3 gömlek üstüne evrildi. Artık basketboldan ziyade parkede topla dans etme moduna geçti. Tavanı inanılmaz bir oyuncu ritme girince ya da kışkırtılınca mı demeliyim... Oynamaya başlayınca buralara fersah fersah fazla.
 
Çok enteresan topçu, maç içinde böyle bir 5-6 dakikası var, bambaşka seviye. Bahçeşehir maçında da aynısını yaptı. Muhtemelen sayılarının hemen hemen hepsini o sekanslarda attı.
 
Bir kac sene oncesine kadar Lebron Jameslerle beraber oynayan bu oyuncu Avrupanin tartismasiz bolgesindeki en iyi oyuncu. Bizde olmasi sasilacak bir olay. Unics'te bile oynarken bile , Unics yonetiminin nasil bu oyuncuyu zamaninda ikna ettigini sasirmistim.
 
Herhangi bir bence dönüp o hareketleri yapmaması lazım doğruyu yanlışı geçtim hakemler mimledi direkt tekniği veriyorlar.Yakin geçen bir maçta maçı kaybettirecek bir gün Allah saklasın.Kaldi ki farklı giden maçta da gereksiz yere rakibi motive ediyor.Zaten ben izlemedim ama Kazana böyle maç kaybettirmisligi var sanırım.
 
Efes benchine donup hareket yapmamasi lazim. Bu konuda hirs patlamasi yasamis olabilir.Amaaaa...Fener benchine , Ozellikle Melihe ve cirkef seyircisine,yali cocuguna ne yaparsa sevaptir,helaldir :) Zaten Dee Bostun fener maci sonrasi yaptigi hareket gonullerde :)
 
Rakip bench'e bakmak kural dışı bir hareket degil, tamamen hakemin işguzarlıgı orada teknik calmak.
Bench'e bir soz soylediyse durum degişir, ama soylemedi sanki.
 
Yani şaşırarak okuyorum yorumları. Gözümden emin olduğum halde tekrar tekrar 10 defa daha seyrettim o pozisyonu. Ne bir mimik var , ne bir kaş göz hareketi, ne bir ağız dil hareketi, ne bir el hareketi, ne bir gülümseme tebessüm, ne başka bir şey yani... Gözüne mil mi çeksin adam bakmamak için ? O pozisyona teknik çalınıyorsa Melih, Göksenin, Vesely falan hiçbir maçı tamamlayamaması lazım. Yapmayın Allah aşkına. Dün zaten skandal hakem kararları vardı. Skor 40 olduğu için unutuldu. Singleton mesela Sadık'ın boğazına attığı dirsek; geçtim sportmenlik dışı faulü falan, Sadık faul yaptı diye çaldılar. Yok rakibi kışkırtmış da yok bilmem neymiş de. Şu ana kadar hiçbir ofsayt hareketini görmedim bu adamın. Sadece işini yapmaya çalışıyor bize geldiğinden beri. Kazan'da ne yaptığı-yapmadığı beni ilgilendirmiyor.
Efes benchini provoke etmişmiş falan dün spiker de Tufan da öyle söylüyor. Ulan adamlar gram tepki bile vermedi bir şey görmediğinden, nasıl provoke olmuşlar ? Hakemlerin şu yaptıkları Efes'i küçük düşürmekten başka bir işe yaramadı maç boyu. Ergin Ataman bile durumu anladığından haklı oldukları pozisyonlarda bile hakeme kimseyi itiraz ettirmedi.
 

Üst