• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Işıl Alben

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
Ne demek istediğinizi anlamadım, bu arada birileri bana Ekrem hocanın efsaneliğini anlatabilir mi , Euroleague şampiyonluğu eyvallah başka ne başarısı var , GS dışında ne başarmış milli takım da yok erkek takımı fıs bizden başka çalıştığı takım bile yok doğru dürüst
EL şampiyonluğunu başarı olarak gördüğünüz için teşekkür ederiz. Lütfettiniz.

Somut başarı gelmediği takdirde sezon sonunda yolların ayrılması taraftarıyım. Ekrem Hoca'nın ayrılığında payı vardır ya da yoktur bilemiyorum ama ülkedeki siyasetçileri üstün insanlarmışçasına ululama olgusunun profesyonel yöneticilere uygulanması çok sıktı.

Ne demek istediğinizi anlamadım, bu arada birileri bana Ekrem hocanın efsaneliğini anlatabilir mi , Euroleague şampiyonluğu eyvallah başka ne başarısı var , GS dışında ne başarmış milli takım da yok erkek takımı fıs bizden başka çalıştığı takım bile yok doğru dürüst
Daha ne kazanması lazım branşının en büyük kupasını favori değilken hatta üçüncü gösterilirken kazanmış adam. Bu yorum sneijder 17 asist yapmış da hepsi gol mü olmuş yorumuyla kapışır.

Nesi yanlış yazdığımın , başarılarını yazında öğrenelim Euroleaguewomen dışında,geçen sezona bakın ,son gittiği sezona bakın,erkek takımına bakın, milli takıma bakın , daha sayayım mı?

Daha ne kazanması lazım branşının en büyük kupasını favori değilken hatta üçüncü gösterilirken kazanmış adam. Bu yorum sneijder 17 asist yapmış da hepsi gol mü olmuş yorumuyla kapışır.
1 kere kazandı , başka ? Ömür boyu çalışmayı mı gerektiriyor, Fatih Terim bile gönderildi bu kulüpten ötesi var mı?

Ekrem Hoca 1999'da ülke tarihinin o güne kadar olan en büyük başarısını, EL üçüncülüğünü kazanmıştı. Beş yılda üç şampiyonluk, üç cumhurbaşkanlığı kupası ve iki de Türkiye Kupası kazanmıştı. Sonra 2012-2013 sezonunda gelip iki yıl üst üste şampiyon yaptı. Diğer kupaları filan saymıyorum, bu esnada EL de kazandı. Son 25 yılda 2 defa şampiyon olmuşsun ikisinin de mimarı Ekrem Hoca. Kendisi başka yerin değilse de bu kulübün efsanesidir.

Işıl da bizim için çok önemli, sevdiğimiz bir oyuncuydu. Kariyerinde gördüğü tek şampiyonluğu Ekrem Hoca ile aldı. Takımımızda oynamış olan oyuncular arasında ligde en fazla Fenerbahçe şampiyonluğu gören basketbolcudur.

Geri