• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

İstanbul Engelli Yıldızlar: 57-Galatasaray: 73

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Can Altay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Çözümler 0
@Can Altay
Ve takımımız 1.ligdeki ilk resmi maçına çıkıyor.

Salon ve saat bilgisi henüz mevcut değil.

eğer maç ahmet cömertte olursa kesin giderim

Bayan maçıyla beraber aynı salonda arka arkaya oynansa ne güzel olurdu.

temenniler güzel inşallah olur ;)
en azından bayan maçı öncesi geçen seneki salonda ya da ahmet cömert'te olursa ordan avcılar'a geçilebilir...

Desteği en fazla hakeden takımımız ama en az ilgiyi gören takımımız sanırım bayan basket takımıyla birlikte. Umarım bu sene yükseldiğimiz lige iyi bir başlangıç yaparız.

Maçın oynanacağı salonu bilen bir arkadaş varsa buraya yazabilirmi acaba??

maç saati ve yeri hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?

Başarılar aslanlar... :atki

Maça birgün var ve bakmadıgım yer kalmadı ama maçın yeri ve saatiyle ilgili bir haber bulamadım maalesef. Nasıl iştir anlamak mümkün değil !

harbiden nasıl iş bu yahu...?

Ligin bu hafta başladığını nerden okudunuz?
Bu hafta başlamıyor olabilir.

evet bu hafta başlamıyor yine ertelenmiş..

valla lig fikstürüne göre 11 kasım cumartesi yani yarın oynanması gerekiyormuş ben de ona dayanarak açtım başlığı...

Geçen sene lig ortasında 1 aya 1.5 aya varan boşluklar oluyordu belki ondan ertelenmiştir.
Beşiktaş kampta zaten şu anda.

Maç zamanına öğrenebilmek için tekerlekli sandalye basketbolu resmi sitesinin forumuna üye oldum :)

Forumdan alıntı :

Soru : saygı deger hakem abilerimiz macların baslama tarihi ne zaman

Cevap : Sefercim, 19 Kasımda Federason başkanlığı ve yönetim kurulu seçimi var. bu tarihten sonra ki hafta muhtemelen hakem ve teknik komiser semineri, arkasındanda müsabakalar başlar. Bence Aralıgın ilk haftası maçlar başlar (şimdi diyebilirsin bu tarihte, yollar nasıl olur, tekrar ertelemelr falan olurmu. muhtemeln olur. peki lig ne zaman biter diye soracak olursan. benim tahminim bu sezon ile diğer sezon arası pek az bir süretyi kapsar. öyle görünüyor.

ama nederler. "Geç Olsun.ç Ama Gğüç olmasıné her şey güzel olsun.

Maç yok yani kesin olarak.

artık yarı sahayı geçebilen takımlar görebileceğiz...

Evet bende haftalar önce okumuştum maçın 11 Kasım Cumartesi günü olduğunu sabah kalktım araştır araştır bulamadım maç programını arkadaşları alıp gidecektik destek için kısmet değilmiş .

uAES de bu maçta olacaktı ama bir bilgi yok hala.... :shock:

Bugün bayan maçına koç dahil kalabalık bir kadroyla gelip destek vermeleri gerçekten çok güzeldi..

X' Alıntı:
Bugün bayan maçına koç dahil kalabalık bir kadroyla gelip destek vermeleri gerçekten çok güzeldi..

Kesinlikle çok güzeldi. Bayanlar da buna karşılık güzel bir teşekkür edecektir eminim onlara ilk maçlarında,eğer maç saatleri çakışmazsa.

Geri