• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

İyiki doğdun Murat!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
G

Guest

Misafir
Sitemizin gaddar admini Murat İnal arkadaşımızın doğum günü kutlu olsun, nice nice mutlu yıllara diyelim kendisine :)

Doğum günü hediyen için adres bildir, ferrarin yolda :)

Türkiyenin yetiştirdiği sayılı(sallamıyorum :) ) TACKLE lardan Murat ın doğum gününü kutlarım..(cumhurbaşkanı mesajı gibi oldu)
nice yıllara ....

Abi nice yıllara.... :)

Happy Birtday Murattttt
Happy birtday Muratttttt
Happy Birtday Hapy Birtday Hapyy birtday Muratttt

Murat abi allah uzun ömürler versin nice yıllara inşallah cok yaşarda bize bol bol ceza kesersin :)

Sitemizin sevilen adminlerinden Murat Abimizin doğum gününü kutlarım. Nice güzel yıllara ''X'' Abi... :)

Nice mutlu senelere...

Doğum günün kutlu olsun Murat Abi.Daha nice senelere...

Doğum günün kutlu olsun Murat abi.Mutlu yıllar.

Nice sarı-kırmızı yıllara..

Forumun acımasız ve gaddar admini Murat (aka X) abi..

Doğumgünün kutlu olsun..Nice mutlu yıllara.

Murat Bey, dile getirilen diğer güzel dileklerin yanı sıra Amerikan Futbolunda kariyerinin doruk noktasına ulaşabileceğin bir yıl geçirmeni dilerim.

Not: Umarım maçlarını fırtınalı havalarda oynamazsın, oynayana da izleyiciye de yazık : )

Murat abi, ne cok sevenin varmış ya :) :) Tekrar, Nice Yıllara abi,

Mutlu Yıllar,Doğum günün kutlu olsun Dikdatör Abi :)

Mutlu yıllar abi.

Çok sıradan oldu bu da :P

Reis, yarından itibaren hayatında yeni bir sayfa açmayı ve yeniden doğmuş gibi hissetmeyi mi planlıyorsun nedir :)

reisis3.jpg

Şaka bir yana, nice yıllara tekrar abi.
Pasta'da yazanın aksine, iyi ki doğdun diyorum =)

Murat abi doğum günün kutlu olsun nice yıllara... Umarım yeni yaşından sonra yapmak isteyipte yapamadığın,spor hayatında ve günlük yaşatında hep istediğin yerlere gelmen, gönlümden geçeni söylemek gerekirse en güzel yerlere gelmen dileğimle :) MUTLU YILLAR!

Mutlu yıllar Murat Bey arkadaşım :P :D

En dip not :
mırr mırr da mırr mırr ;)

Asıl doğum günü şimdi (4 Ağustos 2008) olduğu için, ben de şimdi kutlamak istiyorum. : )

Mutlu yıllar...

Geri