• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Jean Patry

Gelecek sene de bizimle olmasına çok sevindim. Çok güzel bir insan ve çok iyi oyuncu.

Dün de mükemmeldi özellikle servislerde...

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Jean Patry ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

2025-2026 yılı CEV Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil edecek olan takımımızda yerini alan Fransız pasör çaprazımız; 2 yıl daha sarı kırmızılı formamızı terletecek.

2 kez Olimpiyat Oyunları’nda altın madalya alan sporcumuz, 2024-2025 sezonunda Galatasaray HDI Sigorta’da birçok kez en skorer oyuncu oldu.

Jean Patry’e Galatasaray forması ile başarılar dileriz.

Jean Patry;

"Önümüzdeki 2 yıl daha Galatasaray'da olacağımı duyurduğum için çok mutlu ve gururluyum. Çok mutluyım çünkü Galatasaray'da ve İstanbul'da çok iyi hissediyorum. Kulüp ve taraftarla birlikte çok büyük bir aileyiz ve bu harika bir his. Hep birlikte büyük hedeflerimizi gerçekleştirebiliriz. Belirtiğim gibi çok gururlu ve mutluyum. Muhteşem taraftarımızı salonda görmek için çok heyecanlıyım. Çünkü hedeflerimize ulaşmak için sizin desteğinize ihtiyacımız var.

Görüşürüz. Cimbombom"

J Patry futbolda Osimhen etkisi demek; muazzam is...

Artık voleybolda bu şubenin bir şeyler hedeflediğini görmek beni çok mutlu ediyor. Yaklaşık 8 yaşından beri voleybolu takip ediyorum gerçekten bu son 2 sezondur ilk kez gs yatırım ışığı veriyor. Senelerdir bunu bekliyordum umarım bu şekilde devam eder.

Geri