• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Jeff Graves

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02

Önder Ç.

0
Yönetici
Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
www.gsbasket.org
@Önder Ç.
30 Eylül 1981
2.05 - 124 kg
P. forvet - Center

merakla bekliyoruz performansını ilk haftalar biraz sabırlı olmak gerekir.

Bana göre takımımızda seneye de kalması gereken yabancılardan beri. Çok kısa sürede takıma önemli katkı verdi. Bence en büyük artısı hırslı ve çok sempatik davranıyor...

akıbeti ne oldu bilen var mı?

Re:

Yılmaz Yıldırım' Alıntı:
akıbeti ne oldu bilen var mı?

Nba gitti mi yoksa takımda kaldımı son durumu nedir gerçekten ?

Graves lakersla yaz ligine katıldı.Eğer performansı beğenilirse lakersla sözleşme imzalayıp nba oyuncusu olabilir.Beğenilmezse Galatasarayın oyucusu olarak devam edecektir diye düşünüyorum

GS TV'de geçen habere göre BÜTÜN (Darrel Mitchell, Jeffrey Graves, Denham Brown) yabancı oyuncularımız ile yollarımız ayrıl-MIŞ.

Murat Hoca yeni sporcularımızla dönüyordur herhalde USA'dan ;) Böyle bir karar alındığına göre kesin var daha yabancı transferi vede oldukça kaliteli olacaktır herhalde...

bu adamda gönderilirmi yhaa

Kalsaydı iyi olurdu ama son sözü Murat Hoca ve Yönetim söylemiş

cok ıyıdı sempatık yuz

Süper bir adamdı.. :)

Zaten bizim 4 numara oyuncularımız bana çok hoş geliyor.. :D

en cok begendiyim oyuncuydu ...
Ömer asigi iyi parcalardi .......

Bu yıl oynasaydı gainesle iyi bir ikili olurlardı

İkisini yanyana getirmek tehlikeli olabilirdi son derece :roll:

...Owens veya Gaines'in takımdan ayrılma ihtimalini düşünürsek ikisinden birinin yerine Graves'in gelmesi hiç de fena olmaz...Hem adamın tribünlerle arasında gerçekten bir bağ var:)

Selim Aktepe' Alıntı:
...Owens veya Gaines'in takımdan ayrılma ihtimalini düşünürsek ikisinden birinin yerine Graves'in gelmesi hiç de fena olmaz...Hem adamın tribünlerle arasında gerçekten bir bağ var:)

İşte Jeff Graves ve Galatasaray Taraftarı.. :)

368.jpg

neden gönderildi, hiç anlam veremedim. bilekleri çok yumuşak bir oyuncuydu umarım geri döner.

Boyu pivot pozisyonuna göre kısaydı. Fakat çok mücadeleciydi. Taraftarın sevgilisi olmuştu. Şutu olmaması ve çok üst düzey bir oyuncu olmaması yüzünden gönderilmiştir... ama bize iyi katkı vermişti...

Şutu olmaması mı ? :?
Hani şutu istirarlı değil desen bir nebze.
Kendisi Pivot değil zaten ki boyu o pozisyona göre kısa olsun.

Kendisi pivot oynuyordu. Pivot pozisyonuna göre boyu kısaydı. Hadi 4 numara desen onun içinde şutu yok... ;)

Geri