Juan Pablo Pino

Pino kim allah aşkına ya.GS böyle oyunculara kalmışsa işimiz yaş.Ne özelliği var Pino nun.Yabancı sınırı olan bir ülkede 1 yabancı hakkını Pino dan kullanmak kadar saçma birşey yoktur.Adam güya sağ açık ama sağ açıkta iyi oynadığı bir tane maç yok.Koskoca bir sezon geçmiş aklımda kalan sadece ankaragücü maçındaki performansı.

Sabri ye kızılıyor topa vurdu mu.Ama Pino 20 şut atıyor dağlara taşlara bir tane güzel gol atınca iyi oyuncu oluyor,topa çok iyi vuruyor oluyor.Halbuki adam bütün atakların içine ediyor.

Keita yı izlemiş taraftar nasıl Pino yu kabul eder aklım almıyor.Ayrıca Kazım da Pino nun çok önünde bir oyuncudur.Boşuna kontenjan kaplıyor Pino,kesin gönderilmelidir bence.
 
Kendisinin yerine Marvin'in geleceğini düşünüyorum. Kalırsada kupa maçları haricinde ekstrem bir durum olmazsa tribünden inemez.
 
Ben gitmesinde de kalmasındada bir sorun görmüyorum. Giderse yönetim mutlaka daha iyisini getirecektir ama kalırsada bence iki kanatta forma giyen hızlı bir yedeğimiz olucaktır.Eğer yedek olmayı sorun etmezse pino en iyi 12. adam için en kuvvetli adaylarımdan biri :)
 
Seviyesi,kapasitesi belli adam..İyi niyetli de olsa bu böyle..Asla bir takım oyuncusu değil, kanatlarda oynadığı zamanlarda bile takım savunmasıyla alakası yok.İyi bir takım arkadaşı olmadığı da belli. Olur olmaz her yerden kaleye vurması dezavantaj..

Bütün bunları alt alta koyup hocanın Fatih Terim olduğunu düşününce , böyle bir birlikteliğin imkansız olduğu çok net..Daha ikinci antremanda düdüğü suratına fırlatır..Bu seneki profili çok düşük,rezil takım içinde işe yarar görünmesi aldatıcı olmamalı..Oyuncu kalite ortalamasının artacağını varsayıyorsak,bu adam kadroya giremez.

Biz eski Galatasaray geri dönecek, yeniden ezip geçeceğiz diyorsak Pino gibi adamlara yer yok.İyi bir yedek veya tribünde oturacak adam istemiyoruz..Hemen oynayacak,hemen katkı verecek adam istiyoruz..

Bir de bu sene herhalde 15 kere canlı, 15-20 kere de televizyondan izlemişimdir. Bu Magician, magic, sihir vb. lakapların da alayı yalan.. Pino'ya büyücü,sihirci diyen futbolcu görmemiş hayatında.
 
Bu adamdan bi cacık olmaz. İnsan 7sinde neyse 70inde de odur. Aldığı topları bencilce kullanıyor sürekli, şut çekip duruyor... Adam akıllı yeni bir yapılanmaya gireceksek Pino'ya da yol verilmeli..
 
Sene başında bu adamı Keita ile kıyaslayanlar vardı. Üşenmeyip defalarca yazmıştım Keitanın yanından bile geçemeyeceğini. Şimdi bakıyorum da maziye, gülüyorum.. Acaba hala aynı fikirdeler mi ?
 
Ben Pino hakkında bu kadar kötümser değilim. Kötü geçen bu sezonda elinden geleni yapmaya çalıştı. ( 24 Maç 6 Gol , 5 Asist ), bir kere adam eksiltme şut çekme gibi özellikleri var ve bence düz bir topçu değil vasatın üzerinde kesinlikle. Bu dediklerim kumaşı olduğunu gösterir bana göre, bu kumaşı fatih terimde iyi işlerse bence önümüzdeki sezon için (avrupa yok) bundan iyisini alamayız zaten. ( bi shweinsteiger ayarında topçu alacaksak gönderilsin zaten ama avrupayaa gitmeyeceğimiz sezonda bence tr ligi için önemli bir topçu)
 
culio hariç pino dahil tüm yabancılarla yollar ayrılmalı,yabancı diye oyuncu alıyorsak takımı bir kaç seviye yukarı çıkarmalı.bu adamlar 1 maç var 10 maç sakatlar,umarım fatih hoca ve yönetimde böyle düşünüyorlardır.artık bundan umdum var şunda sabredelim olayını bırakıp istikrarlı ve takımı sırtlayacak oyuncular gerek.
 
Sene başında bu adamı Keita ile kıyaslayanlar vardı. Üşenmeyip defalarca yazmıştım Keitanın yanından bile geçemeyeceğini. Şimdi bakıyorum da maziye, gülüyorum.. Acaba hala aynı fikirdeler mi ?

pinoyu,terimin son senesinde ki pinto ya benzetiyorum,onunda karakteri aynıydı vurdumduymaz savruk,ne maç içinde nede sezon boyunca istikrar sıfır...+2 için kalacak ilk adam culiodur
 
Pino bence taraftar tepkisinin nasıl oyuncu yollattığını gördüğü için özellikle twitter'da böyle reklam kokan hareketler yapıyor.
Twitlemesin bizle ilgili hiç bir şeyi, bize orada küfretseler sesini çıkarmasın arkadaş benim takımımı sahiplenecekse sahada sahiplenecek.Orada mücadele edecek, orada g.tünden ter akacak ki diyelim bu çocuk kesin kalmalı.

Ben açıkçası Pino'nun çok lazım bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.Yabancı kontenjanında sıkışacak olsam bu takımdan yollayacağım ilk oyuncu olur Pino.Ancak sakatlık durumunda Aydın gireceğine oyuna Pino girsin şu anda tek artısı bu gözümde.Gerçi son zamanlarda oyuna girdiğinde veya ilk 11 'de çıktığında eli belinde dolaşıp, yalandan koşarak Aydın'ı aratmadı pek ama yinede neyse diyorum.
 
GS futbol takımında oynamanın kriteri #galatasaray4euroleague tweet ini atmak mıdır?.M.Sarp ta hasta Gs li o da kalsın takımda o zaman böyle kriterler varsa.

Çok açık şekilde Pino taraftara hoş görünmek istiyor.Pino boşuna yabancı kontenjanını işgal ediyor.Bu takımda asla yeri yok bence.
 

Üst