• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Kaan Kural İle Röportaj

he gorduk cleveland macında bariz lacivetti. :ehue

Kaan Kural'dan sonra Orkun Çolakoğlu ile röportaj yapacagım ona gore aklınızda soru belirleyin. Onun icin yine ayrı bir topic acacagım bilginize.

Arkadaslar soru alımı bitmistir.İlginiz icin hepinize tesekkur ederim. Kendisine soru yollayacagım o da cevaplayıp yolladıgı zaman blog'a koyucam.

Arkadaslar Kaan Kural az once roportajın cevaplarını yolladı gece bloga koyunca blogun adresini koyarım buraya.

Bizim soruları kırpmadın, değil mi Nilay abla? :P

Bekle ve gor. :)

Çok güzel bir röportaj olmuş emeği geçenlerin ellerine sağlık..
Tanjevic konusunda bu kadar dertli olduğunu bilmiyordum en az bizim kadar derliymiş ;)

Çok beğendim herkesin soruları sorulmuş : )
Umarım benim dileğimde yerine gitmiştir.
Gitmiş midir Nilay Abla ? : )

Onu ozel olarak ileticem yarın merak etme. =)

Çok güzel röportaj olmuş, emekleriniz için çok teşekkürler.

Tüm Sorular Sorulmuş,Süper Olmuş Röportaj,10 Numarasınız :P

Tesekkur ederim arkadaslar asıl siz sagolun. Soruları sordugunuz icin. =)

evet gerçekten oda sabırla uzun uzun yanıt vermiş sorulara.. ideal milli takım 12 si benimki ile tamamen aynı. oda semihi koymamış milli takıma..

Ellerine sağlık Nilay abla teşekkürler harika olmuş 3 kere okudum yemin ederim ama kendi sorularım için beklediğim cevabı alamadığım için hayal kırıklığına uğradım... :)

Bende koymazdım Tuncay'ın basketbolcu versiyonunu. :ehue

Sühan Cem' Alıntı:
evet gerçekten oda sabırla uzun uzun yanıt vermiş sorulara.. ideal milli takım 12 si benimki ile tamamen aynı. oda semihi koymamış milli takıma..

Nilay abla , büyüksün! 8)

Tebrik ederim, Nilay abla. Çok güzel bir çalışma olmuş. Devamını bekleriz, ona göre.

'' Harika olmuş '' cümlesi az bile...

Teşekkürler Nilay Abla...

Orkun Çolakoğlu. :)

Yiğit Pazar' Alıntı:
Tebrik ederim, Nilay abla. Çok güzel bir çalışma olmuş. Devamını bekleriz, ona göre.

Geri