Kadın Voleybol 2012 - 2013

Sano transferi çok iyi haber. Tek büyük zaafımız o bölgedeydi, onu da Sano gibi kaliteli bir oyuncuyla kapattık, takımımıza hayırlı olsun.
 
Sano çok iyi transfer ama manşet sorununu halletmez tamamen. Neriman'ın sürekli manşet çalışması lazım, başka türlü olmaz.
Ş. Ligi Şampiyonluğu çok büyük hedef bizim için ki muhtemelen gruptan çıkınca Türk takımlarını eşleştirecekler. Kaç yıldır Eczacı-Vakıf birbirini yiyor. Bu sefer bize patlayabilir herhangi birisi.
 
Takımın birbirine alışması zaman alacaktır. Yuko Sano ve Molnar bence ligde arada oynamalılar. Birbirleriyle ilk defa Ş. Ligi'nde oynamamalılar. Gamze ligde kullanılabilir. Özellikle Avrupa'da olmayan takımlara karşı Gamze sürekli oynamalı. Gamze ve Ezgi şans bulmalılar.

Ve gelecek sezon transfer dönemi hareketli olacak. 5 yabancımız var ve takımın yaş ortalaması çok yüksek. Mutlaka gençleştirme olması gerekiyor.
 
Filenin Sultanlarında Barbolini dönemi

A Milli Voleybol Bayan Takımı'nın antrenörlüğüne Massimo Barbolini getirildi.

Ntvspor'un haberine göre, A Milli Bayan Voleybol Milli Takımı'da Marco Motta'da boşalan antrenörlük görevine, Galatasaray Daikin'in başında bulunan Massimo Barbolini getirildi.

Voleybol Federasyonu, Brezilyalı Marco Motta'nın sözleşmesini uzatmayarak, yollarını 2 gün önce ayırmıştı.

İtalyan antrenör Massimo Barbolini, Milli Takım'ı çalıştırırken, Galatasaray'daki görevine devam edecek.
 

Üst