• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Kadın Voleybol CEV Cup Final | Yamamay Busto Arsizio - Galatasaray

Puanları 0
Çözümler 0
@Abdürrahim Hakan Avci
CEV Cup karsilasmasi
Yamamay Busto Arsizio - Galatasaray
31 Mart 2012 Cumartesi
Saat:21.30

Dip Not:Uzun bir aradan sonra mac konu basligi aciyorum, umarim altin sete kalmadan kazaniriz kupayi.:)

Liberoları Leonardi ile savaşırız. Kız sahada topları çıkarmak için ordan oraya uçuyor adeta; çok iyi bir libero. Amerikalı pasörleri Carli Lloyd da çok antipatik servis kullanıyor. Topu dövmeler, yüzünde bir Amerikan kibiri...

maç önce ntv sporda deniliyordu ama ntv verecekmiş

Osasuna - Real Madrid maçına denk gelmiş. Versinler de hangisinden verirlerse versinler. Karasal yayında olsun ve Skyturk 360 vermesin yeter. Bir kanal aldığı turnuvayı bu kadar mı kötü ve kendi kendini baltalar vaziyette yayınlar! :)

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Haydi kızlar gülsün yüzümüz br Avrupa Kupası'yla daha.

Basketboldakine benzer bir format var mı voleybolda da, Cev Cup'ı kazanan Cev Şampiyonlar Ligi'ne gidebiliyor mu?

sanırım yok, benim bildiğim kendi liginde ilk üçte olman gerekiyor

Play-offtaki başarı hiç mi göz önüne alınmıyor peki? Bu son sorum, şimdiden teşekkür ederim :)

Kupayı istiyoruz.

Haydi Aslan Kızlar!

Heyecan dorukta. Şampiyon ol gel Galatasaray!

ntvspor link verebilcek varmı acılmadı bende cıldırıcam

Ilk seti 25-19 kayip ettik 1-0.

onu bilmiyorum malesef Mert

ilk sete güzel başladık, ortalarda kötüydük, sonlara doğru toparladık ama olmadı, hadi kızlar diğer setleri alalım

Galiba bu mac altin sete gidicek, gidisat onu gösteriyor maalesef. :(

Iyice demoralize oldu takimimiz. :(

bizimkilerin aklı altın sette galiba, sürekli hata yapıyoruz

çok kötü durumdayız

Kac kac bitti 2.set?

Geri