Sadece suçu Santa'ya yüklemiyorum baş suçlulardan ama genel bütün takım da bir sıkıntı var.En büyük sorun oyuncular mücadele etmiyor Fener için hep ne diyoruz çok iyi kadro çok iyi isimler ama defansta isteksiz oldukları için başarı gelmiyor.Bizim oyuncularımız da şuan defansta istekli değiler ben defans arzusu göremiyorum.DŞ bir gösterge olacak eğer final görebilirsek tamam düzeldik devam deriz.Ama DŞ de başarısız geçerse birinin birşeyleri değiştirmesi lazım.DŞ final yolumuz çok kolay.Grupta İspanya Bulgaristan Kanada maçları var maç vermemek lazım.Gruptan sonra muhtemel sırasıyla Çekya ve Amerika ile oynayacaz kalite olarak çok daha iyiyiz iki maçta kazanılmalı.Yarı finalde Japonya gelecek gibi VNL de elenmiş olsak da kalite olarak onlarında önündeyiz Japonlar Koga'nın voleybolu bırakmasından sonra toparlanmaya çalışıyor.Finalde muhtemel gelecek İtalya Brezilya maçının galibi gelecek ikisini de tek maç üzerinden hazır gidip yenmeye çalışmamız lazım.Umarım dediklerim olur 1 aylık ara güzel geçirilir çünkü VNL de ilk hafta harici oynadığımız oyun gerçekten zevk vermiyor.