Kara Braxton

Re: 11 # Kara Braxton

Mustafa Kaya' Alıntı:
[quote="YiğitYalçın":2qf9qjzh]Güçsüz rakiplere karşı iyi oynayabilecek bir oyuncu evet, ama biraz baskılı vede seri savunmaya karşı çok etkisiz. Küçük maçların büyük oyuncusu... :roll:
WNBA de küçük takım yok :)[/quote:2qf9qjzh]
wNBA deki perfomansını falan bilmiyorum, takımızdaki şu anki durumuna göre öyle değerlendirdim.
 
Re: 11 # Kara Braxton

açıkçası benim gözümde olumlu yanları;pota altından panyayı çok iyi kullanıyor ve hiç affetmiyor,ayrıca faul atışlarıda bir uzuna göre gayet iyi.O fiziğine rağmen yinede geriye koşarken mümkün olduğunca çabuk koşmaya çalışıyor.
zayıf yönlerine gelince:henüz herhangi bir orta meseafe şutunu göremedik ve tk fener maçında onların uzunlarına karşı çok zorlandı.Belki onları tanımadığından dolayı olabilir.

Son olarak kara'yı bugünkü fb maçında canlı olarak takip edip göreceğim.
 
Re: 11 # Kara Braxton

En iyi dediğimiz yönü panyayı kullandığı toplardı,en kritik yerlerde hep kaçırdı o panyayı kullandığı topları... Top kayıpları da yanında promosyon.
 
Re: 11 # Kara Braxton

tebrik ederim 20 dakikada 5 top kaybı!!!
biz zaten pota altında m.kress s.young y.horosanın forvette tugbanın çok fazla top kaybetmesinden bıkmışken bu dahaa iyi olduu!!!
 
Re: 11 # Kara Braxton

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Dünya'nın en iyi 5 numarası söylemini görmüştüm biryerlerde doğru mu bu :shock:
valla ben dedehayırın yalancısıyım.konuşmasının birinde kara için, bana göre dünyanın en iyi beş numarası demişti
bencede :shock:
 
Re: 11 # Kara Braxton

Tek bir pota altı oyuncusu olmayan Beşiktaş'a karşı,Kara ve Yasemin yıldız olmuşlardı.Dün rakipte uzun oyuncu olunca ne kadar çaresiz kaldıklarını gördük her ikisinin de.Benzer pozisyonları ilk yarı alan Sophia saytı ile bitirirken,özellikle ikinci yarı Sophia'dan aldığı pasları çok kötü
değerlendirdi.Savunmasıda hücumuda çok kötü.Üstüne gelen topları dahi kontrol edemiyebiliyor.Kesinlikle yeniden anlaşılmamalı.Hele hele bu sene TBBL'e damgasını vuran Harper gibi bir oyuncu varken.
 
Re: 11 # Kara Braxton

Bu oyuncu Wnba´de şampiyon takımın pivotu değil mi?Eee?

Gökçe Abi demişti galiba, bu oyuncu çok üst düzey bir oyuncu değil.Kendisini maçlara kafa olarak hazırlaması lazım.Ama en önemli maçlara da kafasını hazırlıyamıyorsa daha ne diyeyim...
 
Re: 11 # Kara Braxton

Sanki plajda yürüyor öyle bi oyun stili olmaz play off larda oynadığımz Beşiktaş maçında güzel oynamıştı ama sonrasında oynadığı tüm maçlarda vasatın üstüne çıkamadı yokluk ve varlık arası bir fark yoktu son oynadığımız fener maçındada bi tek olumlu hareketini gördüm.
 
Re: 11 # Kara Braxton

Bugün Braxton tek kelimeyle mükemmel oynadı,bu oyununu sürdürürse en büyük kozlarımızdan biri olucaktır.
 
Re: 11 # Kara Braxton

Bu maç çok iyidi evet, bir arkadaş yazmıştı burada bazen iyi bazen kötü oynadığından, kafa olarak pek istikrarlı olmadığından falan bahsetmişti. Herhalde iyi olduklarından birine geldi. Bir süre daha böyle devam ederse çok iyi olur. Yalnız rebound katkısı falan yoktu hiç. Elinin üstünden giden topu zıplayıp alamıyor maalesef. :(
 
Re: 11 # Kara Braxton

Braxton bugünkü maçta alışılagelmişin dışında bir performans sergileyerek galibiyetin mimarlarından oldu.Pota altından büyük katkı sağlayarak rakip uzunlarına zor anlar yaşattı.İnşallah serinin diğer maç(lar)ındada bu perfomansını sürdürür.
 

Üst