Karsıyaka:95-Galatasaray:77

Önder Ç.

0
Yönetici
Jacobson 6 sayı 2 rib
Johnson 20 sayı 4 rib 5/4 üclük
Boddicker 13 sayı 6 rib
Arda 7 sayı 4 rib
Ferreira 4 sayı 6 rib
Ufuk 4 sayı 1 rib
Gökhan 19 sayı 4 rib 10/5 üclük
 
Bütün bi hafta Muratcan dedik
hatta seyrettiğimiz efes-ksk maçından sorada
ksk olduğuu gibi Muratcana bağladı dedik

bgnde attığı 21 sayıyla yaptığı şowla bunu gösterdi

heralde önlem alamadık

nese sağlık olsun
şmdi 7 hafta İst. dayız burdaki maçlara artık
 
Butun hafta bas bas bagirdik.Muratcan i oynatirsan kaybedersin diye.
Smac ustune smac basiyor.
Hocamizda protokol tribunune el kol hareketi yapip teknik faul aliyor.
Orasi Karsiyaka bu islerin tehlikesini iyi bilmesi gerekir.
Gecmis olsun denicek birsey yok.
Macin genis istatistiklerini ve Karsiyakalilarla konustuktan sonra analizinide yapariz artik.


wotws' Alıntı:
Takım Dacka macına azda olsa seyircinin gazını hissetti.Bunu artarak devam etmesini istiyorlarsa Karsıyakayı yenmeliler.
Karsıyaka gecen senelerde oldugu kadar iyi degil.Takımı son haftalarda Muratcan sürüklüyor. bakalım eski takımına karsı nasıl oynayacak;)
X' Alıntı:
Bu arada mac tamamen MuratCan a bagli.Muratcan oynarsa KSK oynuyor MuratCan oynamazsada oynamiyor.
Bize karsi MuratCanda hirs yapabilir.Umarim takim yine iyi hazirlanir maca.
Tequila' Alıntı:
walla ksk yı yenmemeleri için hiçbir sebep yok
ksk yı seyrettik burda
Takım olduğu gibi Muratcana bağlı
o sürüklerse gidio ksk
gününde olmazsa yada biz tutarsak çok rahat alırız maçı

ondan soraki 3 maçta giderek artar seyirci

takımızda seyirci geldiği zmn coşucak bi hava war ztn
boddickerde Ardada
umarım kazanırlar maçı
 
Bu iş artık böyle gitmez. Bazı konularda radikal kararlar almamız gerekiyor. Apaçık ortada olan bazı şeyleri gerekli kişiler görmezden gelemez !
 
benim anlamadigim birsey var.
bu kadar kisi görüyor bunu da hoca niye görmüyor?
göremiyor mu yoksa görmek mi istemiyor? :roll:
anlayamadim yani. :?
 
Çok kötü fark yemişiz.Karşıyaka'dan yenen 95 sayı çok fazla.Bundan sonraki 4 hafta içerdeyiz.Eğer bu fikstürü iyi değerlendirebilirsek bu maçı telafi edebiliriz.
 
ya yenilmiş olmak sorun diil ama 20 sayı fark bana cok koydu ya. savunma sorunu hala halledilememiş demek ki. önümüzdeki maclar istanbulda ama takım bana hiç keyif vermiyo doğrusu...
 
Karşıyaka: 95 Galatasaray 77(TBL)

TBL'de 6. Hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Galatasaray'ı 95-77 yendi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan evsahibi ekip, pota altından Llorea ve dış şutlarda da Murat Can ile rakibi karşısında üstünlük kurdu.

İlk periyodu 28-15 önde geçen Pınar Karşıyaka, 2. periyotta da skor üstünlüğünü korurken Galatasaray, rakibinin sayılarına Johnson ve Boddicker'in dış şutlarıyla karşılık vermeye çalıştı. Ancak devre 46-35 evsahibi ekibin üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da Pınar Karşıyaka, hızlı başlayan taraf oldu. Atkins ve Murat Can ile iyi hücumlar yapan yeşil kırmızılılar farkı artırmayı sürdürdü.

Karşılaşmanın son periyodunda Pınar Karşıyaka, Burak'ın pota altındaki etkili oyunuyla üstünlüğünü korudu. 34. dakikada farkı 20 sayıya dek çıkaran Pınar Karşıyaka, rahat bir oyunla geçtiği son dakikaların ardından karşılaşmayı 95-77 kazandı.

Pınar Karşıyaka 95: Akins 19, Murat Can 21, Lowe 15, Onur 2, Llorea 17, Burak 15, Faruk 1, Ümit 0, Caner 2, Mehmet 3

Galatasaray 77: Johnson 20, Boddicker 13, Arda 7, Enver 0, Gökhan 19, Ufuk 4, Cihad 0, Ferreira 4, Umut 2, İsmet 2, Jacobson 6, Fatih 0
 
Muratcan 21 sayı
Burak Sezggin 15 sayı

İkiside hasta Galatasaraylı.Böyle insanların baska bir takım için ter dökmesine neden olanlar utansın !
 
sezon başından beri ii savuma yapamıoruz ne yazık ki ksk de izmir de bizi rahat geçmiş daha ilk periottan gitmiş maç.. umarım is teki maçlarda telafi edebiliriz..
 
Karsiyakanin bu sezon attigi sayilar.
75-53-76-71-78-95

Bizim yedigimiz sayilar.
75-99-84-70-85-95

Karsiyaka bizim maca kadar Kolejden ve Dackadan sonra Ligin en az sayi atan takimiyken Galatasaray ITUden sonra en cok sayi yiyen takimiydi.
 
Neden bu istatistikleri actim bilmiyorum.
Cevap ariyorum bulamiyorum.
En az sayi atan takimini durduramiyorsun.Durdurma yolun apacik onunde.
Yazicak en ufak birsey bulamiyorum artik.
 
keşke şu maçı alsaydık...önümüzdeki tekel maçına bakalım artık..bundan sonra 7 hafta peş peşe abdi ipekçide oynayacağız o maçlarda üzerimize düşen görevi yapalım..
 
Sezon başından bu yana,hatta 2 sezondur savunmayı oturtamadık. Açıkcası maçı seyretmedim ne derece doğru yorum yapılır bilemiyorum fakat bazı şeylerin diğer oynadığımız maçlardan farkı olduğunu sanmıyorum...
Öncelikle savunma sadece savunma yaparak olmaz. Önce dengeli hücum edeceksin,topu mümkün olduğunca çok çevirip uygun oyuncuyla hücum yaqpacaksın. Sen aldığın her topu 10 saniye geçmeden uzaktan potaya atarsan hem skor bulamazsın,savunmada dengesiz yakalanır ve kolay sayı yersin.
Zaten bizim kadro derinliğimiz çok sert savunma yapmak için yeterli değil bu sebepten dolayı yopu iyi çevirmek lazım,topu içeriye oynamak lazım,içerdeki adam müsait değilse dışaqrdaki uygun adamı bulması lazım.İşte bunları ne kadar iyi yapabilirsek o kadar az sayı yeriz.
Unutulmamalı ki kazandığımız Telekom maçında bile 80 üzerinde sayı yemiştik. Attığımız 77 sayı kesinlikle az değil...
Herşey savunmadan ve dengeli hücumdan geçiyor...
 
KSK yı yeneceğimizi beklemiyordum o konuda sürpriz yaşamadım. Ancak yenen 95 sayı ve de 20 farka bakınca takımın küme düşmeye en yakın takımların arasında geldiğini söylemek zor olmasa gerek. Anlaşılan o ki bu sene yenersek küme düşme hattında bize rakip olacak 2-3 takımı yeneceğiz. Sezon sonuna kadar 7-8 galibiyeti bulabilir miyiz? Bu gidişle çok zor gözüküyor.

HAlil Üner'i de tebrik ediyorum. GErçekten elinden geleni yapıyor. Her türlü taktik ve teknik beceriyi ortaya koyuyor. Böyle değerli, karakterli bir hocayı elimizden kaçırmamaız gerek.Kendisiyle 25-30 senelik bir kontrat yapılmalı.
 
normal yaw!!

kardeşim yendiğimiz takımın ikiside galibiyetsiz takımlar onu da zar zoruna farkta normal bişey basından beri söyledim halil üner istifa etmiyorsa kovulsun tazminatsa biz öderiz.
 
Kaybetmek çok kötü oldu tek tesellimiz 16 yaşındaki İsmet ve Eyüp Fatih'in oynaması ne kadar süre aldıklarını bilmiyorum ama İsmet bu maçta 2 sayı atmış inşallah devamını getirir Eyüp Fatih'de önümüzdeki haftalarda sayılarını atmaya başlar ve her iki oyuncuda geleceğimiz olur inşallah
Halil Üner bu kadar tartışıldığı ve antipatik görüldüğü bu ortamda bu iki gençi takıma kazandırarak başarısız sonuçları azda olsa telafi eder camiamızdan ayrıldığında bu ayrılık bu gidişle çok yakın gibi benim kişisel fikrim ayrılmasını istemesemde gider ayak bu iki gençi takıma kazandırması ve daha çok sorumluluk vermesidir.
 
Arkadaşlar takımınız iyi değil bence,zenci bi pivotunuz vardı,X'in dediğine göre Brezilyalıymış.Ne top sürmesini biliyo ne de smaç vurmasını.Kısa zencinizde iş var hafiften,ama diğerlerine verilen paralara yazık.Muratcan ters,düz,çift el her çeşit smacı bastı.Halil Üner'i sevmediğimizden dolayı son çeyrekte hep onla uğraştık.Özellikle fincanı taştan oyarlar ve Halil Halil baksana tezahüratlarını Halil'e uyarlayınca sinirlenip teknik faul almasına neden olduk.Eğer ki kovma gibi bi isteğiniz varsa yapın derim,biz denedik işe yaradı. :)
 

Üst