Karşıyaka - Galatasaray (Canlı Yayın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
walla ksk yı yenmemeleri için hiçbir sebep yok
ksk yı seyrettik burda
Takım olduğu gibi Muratcana bağlı
o sürüklerse gidio ksk
gününde olmazsa yada biz tutarsak çok rahat alırız maçı

ondan soraki 3 maçta giderek artar seyirci

takımızda seyirci geldiği zmn coşucak bi hava war ztn
boddickerde Ardada
umarım kazanırlar maçı
 
Voleybol maçında kavga çıkar. Çıkmaz ise Göztepe seyircisi kalır GS ı destekler. Basket maçından sonra kesin kavga çıkar. Voleybol maçındaki duruma göre basketbol maçının seyircisiz oynanması bile olabilecek bir ihtimal. Üst üste gelmesi sakat olmuş açıkçası.
 
X' Alıntı:
Saat 13:00 KSK-Goztepe Bayan Voleybol
Saat 15:00 KSK-GS Erkek Basketbol

-Yonetimsizlik-


Gıpta ile bakıyorum su olaya. Helal olsun diyorum Karsıyaka'ya,bizde bu islerle ilgilenip yapabilecek olupta kılını kıpırdatmayanlara da LANET OLSUN !.
 
Karşıyaka, Bilet Fiyatlarını Belirledi

TBL'in 6.haftasında yapılacak Pınar Karşıyaka-Galatasaray maçının bilet fiyatları belirlendi. Pınar Karşıyaka Kulübü Basketbol Şubesi Başkanı Berkan Erçakır, yaptığı açıklamada, 27 Kasım Cumartesi günü saat 15.00'da Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak karşılaşma için bilet fiyatlarını, 5 milyon lira olarak belirlediklerini bildirdi. Öğrencilerin maçı 2.5 milyon lira karşılığında izleyebileceklerini belirten Erçakır, biletlerin Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde yapılacak ve aynı salonda saat 13.00'te başlayacak Karşıyaka-Göztepe maçında da geçerli olacağını söyledi. Yeşil-kırmızılı taraftarların maça ilgi göstermesini beklediklerini kaydeden Erçakır, ''3 maç üstüste kazanarak kendimizi affettirdiğimizi düşünüyorum. Taraftarlarımızdan maça gelip, takımlarını desteklemelerini istiyoruz'' dedi.
 
Enteresan. Normalde GS-FB gibi takımlarla oynarken bilet fiyatlarını kasarlardı eskiden şimdi damping yapmışlar. Gerçi baskette bir büyüklüğümüz kalmadı adamlar 10 milyon yapsa kimse gidip izlemez o da ayrı konu.
 
Arkadaşlar çok zor bir maça çıkıyoruz. karşıyakayı evinde en son Tolbert'in 35 sayı attığı 00-01yılında deplasmanda yanlış atırlasmıyorsam
01-02 yılında da kendi evimizde yendik iki sezondur hiç bir üstünlük kuramadık. inşallah bu şansızlığımıza son veririz.
 
Devre 46-35 tamamlandi. Hakemler Onur'a hucum faul verince ortalik biraz gerilmis. Hakemler yuhalanarak soyunma odalarina gittiler.Muratcan ve Mehmet yagmur oyuna agirliklarini koydular. 45-31 Loreda, Muratcan, Faruk, Mehmet Yagmur ve Burak oyunda. Ikinci ceyrek basladi, 32-22 Macin baslama saatini yanlis yazdigi icin Yeni Asir protesto ediliyor.



Ilk ceyrek skoru 28-15 Muratcan 9 sayiyla ilk ceyregin en basarili ismi. Akins 5, Burak 3, Loreda 7, Lowe 4 sayi. Loreda sakatlandi, Burak oyunda. Halil Uner boyuna hakemlerle didisiyor. Akins ve Loreda birer faul. Ilk sayimiz Loreda'dan geldi. Ilk besimiz Akins, Lowe, Muratcan, Onur, Loreda. Tribunlerde yaklasik 2500 kisi var.

Karsiyakali cocuklar maci surda anlatiyorlar
http://www.kafsinkaf.org/article.php?si ... ad&order=0
 
muratcan'in ucluguyle 5 sayiya inen fark yeniden 8'e cikti. 60-52.Devre 46-35 tamamlandi. Hakemler Onur'a hucum faul verince ortalik biraz gerilmis. Hakemler yuhalanarak soyunma odalarina gittiler.Muratcan ve Mehmet yagmur oyuna agirliklarini koydular. 45-31 Loreda, Muratcan, Faruk, Mehmet Yagmur ve Burak oyunda. Ikinci ceyrek basladi, 32-22 Macin baslama saatini yanlis yazdigi icin Yeni Asir protesto ediliyor.



Ilk ceyrek skoru 28-15 Muratcan 9 sayiyla ilk ceyregin en basarili ismi. Akins 5, Burak 3, Loreda 7, Lowe 4 sayi. Loreda sakatlandi, Burak oyunda. Halil Uner boyuna hakemlerle didisiyor. Akins ve Loreda birer faul. Ilk sayimiz Loreda'dan geldi. Ilk besimiz Akins, Lowe, Muratcan, Onur, Loreda. Tribunlerde yaklasik 2500 kisi var.

----

Adam durdu durdu bizim macta muratcanla mehmet yagmuru birlikte oynatti.Bu macin kritik adamlari belli.Off..
Benim umudum var nolursa olsun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst