• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Kavak Yelleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Burak Ko?
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:23
Puanları 0
Çözümler 0
@Burak Ko?
Başroller
Dağhan Külegeç (Efe)
Pelin Karahan (Aslı)
Aslı Enver (Mine)
İbrahim Kendirci (Deniz)

Kavak Yelleri, başında kavak yelleri esen, içinde kasırgalar oluşan, kanında tatlı zehir dolaşan, büyümek için sabırsızlanan dört gencin hikayesini anlatıyor.

Yazları cıvıl cıvıl, kışları ise ıssız bir Ege kasabasında yaşayan Deniz, Aslı, Efe ve Mine herkese kendi hikayesinden bir şeyleri hatırlatacak.

One Tree Hill'in Türkiye'ye versiyonu gibi.Dizideki tüm erkekler tüm kızlarla çıkabiliyor ne olacağı belli olmuyor.Bu yüzden geçen mayıs'dan beri izlemiyorum.

Hiç izlemedim ama şu lisede aynı sınıfta okuyupta üniversitede farklı farklı bölümlere gitme olayı komik olmuş. ( Tıp,RST,Alman dili )

Tıpı kazanan kızın zerre ders çalıştığını gördüysem şerefsizim :) :)

Bütün kızlar erkekler hepsi birbiriyle çıktılar :) Hiç biri ders çalışmıyolar ama okulda çok başarılılar :)

Eren Aydın' Alıntı:
Tıpı kazanan kızın zerre ders çalıştığını gördüysem şerefsizim :) :)

Hahaha :) Allah iyiliğini versin hiç gülesim yoktu...

Film geçen sezon iyiydi, şimdi çok sıkıcı.

Olsun ama bu dizi Hayat Bilgisi yanında oldukça gerçek kalıyordu.Hiç değilse kız sayısaldan kazandı tıpı.Nam-ı değer pikacu ''Sözel'' bölümden İstanbul Hukuku kazanmıştı...

Rüya'da sözel bölümden itü deniz işletmeciliği... :) Keşke sözel olsada bende gözüm kapalı girsem hahaha. :)

Eren Aydın' Alıntı:
One Tree Hill'in Türkiye'ye versiyonu gibi.Dizideki tüm erkekler tüm kızlarla çıkabiliyor ne olacağı belli olmuyor.Bu yüzden geçen mayıs'dan beri izlemiyorum.

Bende aynı sebepten dolayı artık izlemiyorum.

kimin eli kimin cebinde belli değil, insanlarda ne mide varmış dedirten dizi,izlemiyorum.

efe ayrıldımı diziden bilginiz var mı

Mehmet Özcan' Alıntı:
efe ayrıldımı diziden bilginiz var mı
Efe evet ayrıldı onun yerine sarp apak gelecekmiş nam-ı diyar avrupa yakasının ofis boyu Tanrıverdi aslıya aşık olacamış vs vs gazetede okumuştum :)

efenin yerini tutmaz yaa üzüldüm bak

tadı kaçtı dizinin en güzel bölümleri urla'da çekilen 13,14 bölümdü istanbul'a geçince diziyi dram'a çevirdiler ...

Sarp Apak bir hayli renk kattı diziye , eski heyecanı geri geldi :)

Urla'dan ayrılıp İstanbul'a geldiklerinde tamamen bozulmuştu, İstanbul bölümlerini azıcık izlesem de o ilk zamanlarda ki kaliteyi göremedim. Bu kalitenin düşmesinde Yiğit Güralp'in diziyi bırakması ile doğru orantılı olduğunu düşünüyorum, şimdilerde nedir ne değildir bilmiyorum.

İstanbul'a geldikleri bölümlerinin yarısında bırakmıştım, izleyen kişilerin yorumlarını okudukça da iyi ki bırakmışım diyorum.

şu aslıyla çıkmayan bir mine birde ben varım heralde

Selçuk Kahveci' Alıntı:
şu aslıyla çıkmayan bir mine birde ben varım heralde
Ben de varım abi :).Ama harbiden de bunların neresi dost, kanka ? Herkes birbiriyle çıkıyor :).

Yuh! Efe tekrar dönmüş diziye, fragmanlarda gördüm.

Ben izlemeyeli epey şeyler olmuş sanırım..

hayatımda gördüğüm en saçma dizi inanamıyorum izleyenlere gerçekten ilk başlarda yaz dizisi olarak başladığında çok güzeldi gerçekten sonra işin içine yaptılar çok uzatıp saçma hale getirdiler ..

Geri