KBL 7. Hafta | Galatasaray 70-63 BOTAŞ

Kadınlar Basketbol Ligi'nde 7. Hafta!

Galatasaray - BOTAŞ

Tarih: 25 Kasım Cumartesi
Saat: 15:00
Salon: Ahmet Cömert Spor Salonu
Yayın: TRT AVAZ



BOTAŞ'ın antrenörü Aydın Uğuz. BOTAŞ, Kadınlar Basketbol Ligi'nde oynadığı 6 karşılaşmada 3 galibiyet, 3 mağlubiyetle 7. sırada bulunuyor. Chelsea Gray, Frida Eldebrink, Elif Emirtekin, Maryia Papova, Nevin Vatansever ve Kiah Stokes ön plana çıkan oyuncuları.

BOTAŞ'ın ligdeki maçları:

1. Hafta | BOTAŞ 48-51 Yakın Doğu Üniversitesi
2. Hafta | Hatay BŞB 67-52 BOTAŞ
3. Hafta | Adana ASKİ 51-78 BOTAŞ
4. Hafta | BOTAŞ 71-70 Çukurova Basketbol
5. Hafta | Canik BLD 56-62 BOTAŞ
6. Hafta | BOTAŞ 54-56 AGÜ Spor


Sarayın Sultanları'na BOTAŞ karşısında başarılar diliyorum...
 
g9G8aN.png
 
Sarayın Sultanları, BOTAŞ'ı 70-63 mağlup etti. Gintare Petronyte, Olivia Epoupa ve sakatlıktan dönen kaptan Işıl Alben maçın en iyileriydi. Tebrikler Sarayın Sultanları.

Hâlâ belirsizlik devam ediyor, acil 2 kıta dışı transferi yapmamız gerekiyor. Skorer özellikli bir kısa ve 4-5 oynayabilecek uzun transferi şart. Sezon başından beri skorer ve uzun transferi gerektiğini yazıyoruz, bizim gördüğümüzü hoca ve yöneticiler göremiyor galiba! Üstelik Allie Quigley'de sakatlandı.
 
Son düzenleme:
Meltem Yıldızhan, İrem Naz Topuz çok kuvvetsiz duruyor sahada. Bu çocuklar iyi çalışmıyor ya da çalıştırılmıyorlar mı? Halil Demirbilek zamanı çok daha iyi duruyorlardı sahada.

Işıl Alben sanırım tam iyileşmeden oynadı mecburen ama buna rağmen oldukça iyiydi. Hala iyi bir takımın pivotu olamayacağını düşündüğüm Gintare Petronyte de iyi bir maç çıkardı. Olivia Epoupa'nın ne kadar faydası varsa o kadar da zararı var takıma.

Allie Quigley yokluğunda önemli bir ve zor bir galibiyet aldık lakin bu takımın çok fazla verebileceği birşey yok.

Saygılar.
 
Quigley yok, Işıl'ı mecbur tam iyileşmeden oynatıyoruz ve ona rağmen zor da olsa kazanıyoruz. Adam gibi oyuncu almayarak eziyet çektiriyorlar resmen bu kızlara.
 
Her haliyle kepaze bir şekilde yönetilen bu şubede bu takıma da yazık oluyor elbette. Quigley sakat deniyor ama ne bir açıklama var ne başka birşey. Quigley dönmesse kimse şaşırmasın...
 
zJD0gR.jpg


“Her şeyimizle mücadele ediyoruz”

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi yedinci hafta maçında Galatasaray, Botaş’ı evinde 70-63’lük skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından koç Marina Maljkovic ve oyuncularımızdan Meltem Yıldızhan galibiyeti şöyle değerlendirdi:

Marina Maljkovic:

“Bizim için çok zor bir periyot oluyor. Her şeyimizle mücadele ediyoruz ancak rotasyonumuz çok kısıtlı. Bu açıdan bu galibiyet çok değerliydi. Hafta içinde Dynamo Kursk deplasmanına konuk olacağız. Türkiye Ligi’nde henüz ilk dörtte değiliz. Şu anki düşüncemiz ligdeki sıralamada yükselebilmek. Dynamo Kursk bir EuroLeague şampiyonu. O maç bambaşka bir hikaye olacak.”


Meltem Yıldızhan:

“Üç haftadır hep son topta kaybediyorduk. Bu maç bizim için önemliydi. Son topa kadar mücadele ettik. Yükselen bir grafiğimiz olacağına inanıyorum”.
 

Üst