KBL Çeyrek Final 2. Maç | Galatasaray - Yakın Doğu Üniversitesi

Sarayın Sultanları sezonu burada tamamladı. Bu kadar sorun yaşanılan sezonda EuroCup Women sampiyonu olan kızlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum.

Sakatlık sorunları, komisyon transferleri, ödenmeyen maaşlar, en önemlisi de hocasız geçen bir sezonu EuroCup Women şampiyonu olarak geride bıraktık.
 
Her şey için teşekkürler Kızlarımıza, yine son topa kadar mücadele edip ter akıttılar.Gerçekçi olmak lazım ciddi bir kadro farkı vardı YDÜ ile aramızda ,inşallah gelecek sezon her şey daha güzel olur.
Yürüyedurun Sarayın Sultanları :)
 
İyisiyle kötüsüyle bir sezon daha bitti. En azından 2 senedir çektiğimiz kupa hasretini bu sezon hem de bir Avrupa kupasıyla tamamladık. Erkek basketbolda olduğu gibi maalesef buradaki ligde de çok kötü sonuçlar aldık. 2. ligde olduğumuz 05-06 sezonundan beri ligde ilk defa play-off'a girememe endişesi yaşadık. Bunda sezon başında yapılan kötü kadro planlaması, sorumsuz ve beceriksiz yöneticiler, ödeme sorunları en büyük pay sahibiydi.

Umarım şimdiden gelecek sezonun kadro planlaması ve sponsor arayışlarına başlarız. Her geçen gün bizim aleyhimize olacak. İyi ve sonuna kadar pes etmeyen bir takım, başarılı bir kadro mühendisliği, gecikmeyen maaşlar ve sakatsızlıklar gelecek sezondan en büyük temennim.
 

Üst