KBSL 2.Hafta | Fenerbahçe Alagöz Holding 84-56 Galatasaray Çağdaş Faktoring

Kadrolarda önemli onlarda kim olmayacak, bizde kim yok vs...
Coaching anlamında bizden öndeler ama olmayan oyuncuları avantaj olabilir bize keşke uzun hamlesini de yetiştirebilseydik.
 
Mevcut oyuncular içinde en iyi oyuncumuz Vanloo.
NaLyssa Smith fb maçına kadar yetişir mi kesin değil. Yetişmez ise kesin mağlubiyet bekliyorum. Yetişirse biz kazanırız bence.
Mevcut kadrolar ile maça çıkılırsa fb kazanır bence. Onlarda da eksik oyuncular var ama kadroda halihazırda Emma,Laksa,Sevgi,Tilbe,Alperi,Anderson var.
 
İnci-Harrigan uzun rotasyonumuza karşı rakip takım Tilbe-Emma uzun rotasyonu ile oynayacak.
Vanloo-Hind Ben Abdelkader kısa rotasyonumuza karşı rakip takım Alperi-Sevgi-Anderson kısa rotasyonu ile oynayacak.
Rakip takım geçen maç ilk yarı çok kötü oynadı ve fark bir ara 20 sayıya kadar çıktı. İkinci yarı bir reaksiyon verdiler ve farkı 2'ye kadar indirdiler. Gerçi maç fb lehine hükmen galibiyet şeklinde tescil edilecek diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Kadro kalitesi olarak şu anda fb 1-2 adım önde.
Bizde Vanloo ilk maç iyi oynadı,fb maçında da aynı iyi performansını devam ettirir diye düşünüyorum.
İşimiz zor ama neden olmasın?
Galatasaray varsa umut vardır.
 
Elindeki topu veren mi ararsın, çizgide yürüyen mi, süreden habersiz olan mı.. Koç zaten ayrı alem. Takım komedi gerçekten. Emeği geçen basketbol düşmanı vasıfsızları tebrik ediyorum.
 
Messeman bugün istese ilk yarıdan 20 sayıyı çok rahat yapardı.Fakat tamamen takımı oynatmaya çalışıyor.Biliyor ki istedikleri zaman farkı artırabilirler.Bu bizim için cidden moral bozucu bir durum.Messeman yerine üst düzey olmayan 2 tane yabancıları olsaydı devre böyle bitmezdi,çünkü kalan oyuncular çok iyi durumda değiller.

Biz ise çok fazla bireysel bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.Son hücumumuzda biraz baskılı savunma yaptıklarında ise paniğe kapıldık,Abdelkader'in bir şekilde çembere atması gerekirdi.

Messeman.jpg
 

Üst