• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Kbsl 22. Hafta | Botaş 53 - 75 Galatasaray Çağdaş Faktoring

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
5 Eyl 2022
Mesajlar
1,917
Tepkime puanı
2,517
Yaş
36
Konum
İstanbul
@Ozan K.Ş.
Bu takım maç kazanır veya kaybeder sorun o değil sorunu tamda bu.Ribaund sonrası Gökşen'in ve takımın konumlandığı yere bakın.Sonrasında dışarıdan Sara Bejedi basketi buluyor.Bizde tutuk başladığımız maçta molaya gidiyoruz.

Fırat Okul geldiğinden beri takımın oynadığı oyun adım adım,ilmek ilmek daha az keyif verir oldu.Kuier-Dorka-Elizabeth Williams sağolsunlar bizi belli noktaya kadar getirdiler.

 
Sehernaz ikinci çeyrek oyuna girdiğinde sana ne verdi koca bir hiç.2 tane aynı yerden boş şut buldu ikisindede çemberi dövdü,kaçırmadı dövdü.3.pozisyon kendisine geldi hiç tereddüt etmeden onuda yolladı yine kaçırdı sonra oyundan çıktı.Elizabeth Williams'ın oyundan çıktığı ana kadar 0-21 seri yapmışsın,Williams sana pota altını karartmış,ribaundu aldığı gibi hızlı hücuma çıkarmış.

Sen ne yapıyorsun kalan bölümde Sehernaz'dan sonra 2 vasat oyuncu Sude ile Zeynep Şevval Gül'ü oyuna aynı anda atıyorsun.Baktın Botaş ayağa kalkıyor bu kez Ayşe Cora'yı kahraman olarak atıyorsun.2 tanede Ayşe Cora elden kolay top veriyor ve 17-4 seri yiyorsun.Mesela neden direkt ilk tercih Ayşe Cora oluyor ? Tüm her şeyi neden Ayşe Cora'dan toparlamasını bekliyorsun ?

Botaş'ta Serfa kötü yabancı,2 yabancı ile senin maçına çıkan takımdan 17-4 zorla seri yiyorsun.Takımı simülasyon yönetse yeminle daha iyi yönetir,Şevval Gül ve Sude'yi aynı anda oyuna atmaz,İzmit Belediyespor mu burası ? Son çeyrek yapacağın hamleleri 2.çeyrekte neden yapıyorsun ?
 
Zeynep Şevval Gül.





 
Geri
Üst