• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

KBSL 7.Hafta | Fenerbahçe ÖK 69-66 Galatasaray

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Alperi gerçekten çok gereksizsin!!!
 
Hakemler 3. periyotta can suyu oluyorlar Fener'e. Perdede 2 faulü çalmayıp Olcay'ı aynı pozisyonda çizgiye yolladılar.
 
Alperi lütfen çık oyundan. 4 sayı hediye etti fenere!
 
Spikerlerin yoğun Fener sevgisi de beni bitirdi. Üçlükleri saya saya attırdılar, son saniyede yapılan top kaybına da ''yine de iyi 3. çeyrek'' diye motivasyon kasıyorlar. Enteresan.
 
Işıla küfür ediyorlar.
 
Kel hakem yordu beni.
 
Haydi kızlar koyalım şu şiklecilere!
 
Avrupa standartında savunmayla birlikte doğal olarak kötü hücum ettiğimiz günde biz de savunmada karşılık verebildiğimiz, oyunun merkezine savunmayı koyduğumuz için son 5 dakikada hala maçın içindeyiz. Ama 1 tane yerliden dış şut isabeti bulana kadar pek çevirebiliriz gibi durmuyor. Tilbe-Işıl-Sinem'den birinin 3'lük sokması lazım.
 
Avrupa standartında savunmayla birlikte doğal olarak kötü hücum ettiğimiz günde biz de savunmada karşılık verebildiğimiz, oyunun merkezine savunmayı koyduğumuz için son 5 dakikada hala maçın içindeyiz. Ama 1 tane yerliden dış şut isabeti bulana kadar pek çevirebiliriz gibi durmuyor. Tilbe-Işıl-Sinem'den birinin 3'lük sokması lazım.
Tilbe :mad:
 
Anons nerde şerefsiz hakemler?
 
Centilmenlik dışı çalmadılar yine!
 
Bu yamyamlar küfürden başka bir şey biliyor mu?
 
Harika zamanlamayla one gectik. 1 iyi savunma maci getirir.
 
Gurursunuz gurur! Tüm satılmışlara rağmen, içimizdeki dışımızdaki düşmanlara rağmen, her koşulda dimdik ayakta duran, savaşmaktan bir an bile vazgeçmeyen dünyanın en karakterli takımı.
 
şerefssiz hakemler!
 
Transfer yapmamaya da devam edin basiretsiz şube yöneticileri. En büyük düşman sizsiniz.
 
Her zamanki gibi orada dayak yedik, bir dünya küfür yedik ve yine hiçbir şey olmamış gibi devam herkes hayatına devam edecek. Bizde burada sinirlendiğimizle kalacağız. Oyuncuları ve koçu tebrik ediyorum. Ellerinden gelenin de fazlasını yaptılar.
 
İkinci yarı Iagupova'nın ve Zandalisini'nin oyuna ağırlık koymasına rağmen Hartley ve Macaulay'in olağanüstü oyunuyla iyi maçın içinde kaldık. Zandalisini son attığı şut kadar karambolde Stankovic'e taktığı çelmeyle de maçın gelmesindeki en büyük faktör oldu. Hakemlerden öyle bir faulü çalmalarını zaten beklemiyordum da sportmenlik dışını izleyip de vermemek onların şeref seviyesini ispatlar nitelikte bir pozisyon oldu. Her şeye rağmen doğru basketbolu oynayınca aradaki kalite farkı ne kadar çok olursa olsun maçı son şans toplarına getirebiliyorsunuz işte. Bugün de top Fener'in maçı kazanmasını istedi, yapacak bir şey yok. Takımı olağanüstü mücadelesi, hocayı da yine kusursuz maç analizi nedeniyle kutluyorum.
 
Geri
Üst