• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

KBSL | Beşiktaş 71-74 Galatasaray Çağdaş Faktoring

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Skorer Abd'li kısa şart. Yoksa hem lig hemde Avrupa hayal.

Yürü be Gökşen be.Helal olsun sana be.

Görünen köy kılavuz istemez... Ne yapıp edip klas bir gard almalıyız...

Maçın hemen başlarında öne geçtik sanıyordum.İlk kez öne geçtik,artık kazanalım şu maçı.Hakemler rezalet,lehimize çalmaları gereken hiçbir düdüğü çalmıyorlar.

Quanitra'ya saygım sonsuz fakat son 2 dk kala oyun durduğunda,hücum hakkı bizdeyken Li'yi neden almadık ki ? Hücum kısmı için diyorum.Gökşen'in isabetlerinden sonra tamamen tıkandık.2 bucuk dk boyunca.

Maçın hemen başlarında öne geçtik sanıyordum.İlk kez öne geçtik,artık kazanalım şu maçı.Hakemler rezalet,lehimize çalmaları gereken hiçbir düdüğü çalmıyorlar.
Az önce Kuanitra'yı yere serdiler resmen...

Çok şükür... Son anlarda maç saçmalaşmıştı...

Galip gelmemiz açısından diyorum,müthiş maç sonu oldu,şu Evans'ın olsun,Fagbenle'nin denemelerinde ekrana bakamadım valla.

Takımımıza tebrikler fakat Abd'li kısa gelecekse,Ocak ayına kadar benzer maçlar yaşamayız umarım.

Keçi gibi inatçı takımız skor ne olursa olsun mücadeleyi bırakmıyoruz.. Tebrikler

Dövdüler resmen bizi doğru düzgün faul çalmadılar.

Koç farkı.

Tebrikler Galatasaray Kadın Basketbol Takımı 💛 ❤️ 🧿 🦁

Tüm zorlu deplasmanları sadece 1 mağlubiyet alarak tamamladık. İyi bir delici kısa (1-2-3 bence farketmez) alırsak ligin kalanında kayıpsız devam edip, Playoff lara lider girebiliriz. Fenerbahçe son yılların en zayıf takımını kurduğunu düşünürsek bence bu yıl lig şampiyonluğu hayal değil, hatta gayet yakın.

Klasik geri dönüş; Ekrem Memnun savunmasi ve karakter ortaya koymak...

Takıma sezon ortasında katılan, biri muhtemelen yorgunluktan bitap düşmüş 2 yeni oyuncumuz var. Onlar bu takıma adapte olana kadar bu tarz zorlanmaları normal görüyorum. Takıma tebrikler müthiş bir geri dönüş olmuş.

Takım önce 39-21'den skoru 52-51'e getirdi. Maçın sonuna doğru da 71-62 den 13-0 seri yaparak 74-72'ye getirdi.
Asla pes etmiyoruz. Ortaya karakter koyuyoruz. Skorer bir kısa ile lig ve Avrupa şampiyonluğu Ekrem hoca ile hiçte uzakta değil.

Mersin maçından sonra bu zor deplasmanda da ciddi bir farktan geri döndük. Geri dönüş çok güzel olsa da neden bu kadar geriye düşüyoruz onu da çözmek lazım.

Ayrıca geçen sezonun en iyi performans veren yerli oyuncusu Ayşe Çora neden bu kadar az oynuyor? Hocanın onu kazanması lazım.

Geri