• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

KBSL | Fenerbahçe OPET 82-73 Galatasaray Çağdaş Faktoring

Puanları 0
Çözümler 0
@Mert Dervişoğlu
📅13 Ekim Pazar günü
⌚:19:00
fenerbahçe Opet - Galatasaray Çağdaş Faktoring
📺TBF YouTube , TRT Spor , Tabii Spor
📌Metro Enerji Spor Salonu

İki kadro arasında en az 20 sayı fark var. Ekrem Memnun faktörü bu farkı ne kadar aşağı çekebilecek göreceğiz.

Çok zor maç.
Ceci WNBA finallerinden dolayı kadroda yok.
Umarım kazanırız ama mağlubiyet sürpriz olmaz.

Kadın futbol kayıp, erkek basketbol kayıp. Bir sürpriz yapıp siz bizi güldürün aslanlar.

Çok güçlüler ya, daha maçın başında yüzüme çarptı yine bu gerçek.

16-9'dan sonra 9-0'lık seriyle 16-18 önde kapatıyoruz ilk çeyreği. Fraser ayakta kalırsa kazanırız bence maçı. Qua da fena değil, maşallah.

İlk çeyrek sonucu : 16-18

Rakibin boş döndüğü her hücum ekstra bizim için, boş döndükleri hücumun dönüşlerinde sayı bulup kredi kasmamız lazım. Fenerbahçe çok güçlü takım, sıktıkları an zehir olur maç. İkinci çeyrekten beklentim bu.

Ji-Su Park feci eksi yazıyor bu arada. Günün hayal kırıklığı henüz 11. dakika olmasına rağmen.

VANLOOOOOOOOOOOOOOOOO.

İlk yarı sonucu : 42-38

Burdan istiyorsa 20 sayı farkla bitirsinler maçı gurur duyulacak takım budur. Vasat kadro, sınırlı oyuncular ama en yürekli ve akıllı şekilde oynamaya çalışmaktan vazgeçmiyorlar. Gerçek bir koç takımı olduklarını hissettiriyorlar. Şunu beceremeyip bir de suçsuz gibi koltuğa yapışanlar izlesin. Bir tek Ji Su yerine daha iyi bir oyuncu tercih edilebilirmiş, layık görülenle de o kadar malzeme çıkıyor demek ki.

42-38 gerideyiz. Cidden eldekiyle bu kadar, Ji-Su yerine daha az hantal olan birisi olsa şu maçın devresini önde kapatirdik. Çok eksi yazdı acayip derecede. Onun dışında eyvallah Ekrem Hoca, eyvallah imparator. geldiği günden beri daha bir kere hayal kırıklığına ugratmadı, eyvallah.

Messeman haksız rekabet. Karşı taraf yerine bizde olsaydı ilk yarıyı farklı önde bitirirdik.

Bu Koreliyi çok mu aramışlar acaba? İlk defa izliyorum ama hayatımda bu kadar boş-beleş bir oyuncu görmedim. Şut yok, savunma yok, ribaunt yok, yok yok yok yok, bir de üstelik kendi oyuncularımızın pozisyonlarını bozuyor. Gerçekten komik bizim basketbol şubesi :)))

Yani bizi yenmeniz için hakeme gerek yok. Şu çıkan faullere bak her birisi stand up esprisi gibi.

Çok kolay çalıyorlar aleyhimize.

ah fraser ah.. orda basketi bulsak fark tek topa iniyordu, dönüşü üçlük yedik. yıkıldım resmen.

Messeman inanılmaz oynuyor.

Takımın ve hocanın emeğine yazık oldu. Bu kadar kadro ve kalite olarak uçurum olan ortamda hala hakem kararıyla maç çözüyor adamlar. İliğimle kemiğimle nefret ettim bu heriflerden. Allah belanızı versin.

Geri