• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

KBSL Play-Off Çeyrek Final 3. Maç | Galatasaray Çağdaş Faktoring - Nesibe Aydın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Nesibe'ye de elenirsek şaşırmam.

Azura yine yok kadroda.Cuma gunu yaptiklari aciklamada onlem amacli demislerdi.Demek ki yalanmis.Sezonun son maci olabilecek bir macta neyin onlemi bu ? Sanki Asvel’i burada 40’a yatiracagiz.

Azura neden kadroda yok?
Bilginiz var mı?

Kisalarimiz bu sekilde devam ederse Azura’nin olmamasina ragmen kazaniriz.

İlk çeyrekte en çok sayı atan oyuncu Işıl :oops:

ilk çeyrek 33-14 önde yiz.
Işıl , Prince ve Kamile basketbolcu gibi oynayınca bu fark oldu.
Takımda tek sırıtan Jurjane idi , ilk çeyrek için.

Beklediğimden iyi oynuyoruz.

ilk yarı ; 55-34 önde kapattık.
Prince prime zamanlarındaki gibi oynadı . Kamile beklenen katkıyı verdi.
İlk yarı takımda Pelin ve Jurjane hariç , biraz da Işıl 2 çeyrekte aksadı , yoksa gayet iyi idik.

En azından çeyrek finalde elenmedik !! Seneye Euroleague biletini alıyormuyuz arkadaşlar ? Erkek takımı için Ergin ataman kadın takımı için Ekrem memnun iddiaları var !!! Rezil sezon telafi edilecek sanırım.. onun için Euroleague vizesi önemli

3, çeyrek rakibi oyuna soktuk

Cok iyi oynadik bugun.Hic beklemiyordum dogrusu.2 gun onceki silik performansin ardindan herhalde hic birimiz beklemiyorduk.

Ma
Cok iyi oynadik bugun.Hic beklemiyordum dogrusu.2 gun onceki silik performansin ardindan herhalde hic birimiz beklemiyorduk.
Maça geç kalmıştım. Salona endişeyle giderken 32-12 yi görünce şok oldum. Azura'nın da olmadığını düşünürsek iyi bir galibiyet oldu.

En azından çeyrek finalde elenmedik !! Seneye Euroleague biletini alıyormuyuz arkadaşlar ? Erkek takımı için Ergin ataman kadın takımı için Ekrem memnun iddiaları var !!! Rezil sezon telafi edilecek sanırım.. onun için Euroleague vizesi önemli
Normal sezonu 3.bitirdik yüksek olasılık ELW'da ön eleme daveti alırız..

Umarım Ekrem hoca ikna edilir. Zaten o ikna edilirse o iyi bir takım kurar. Euroleague den eleme davetiyesi ile olmamız gereken yere geri döneriz.

Geri