KBSL Play-Off | Fenerbahçe 72-51 Galatasaray

Sadece rib. değil Işıl perdeye cagırıyor öyle bir perde yapıyor ki rakip savunma adeta içinden geçiyor ve hiç anlamı olmuyor.
Değil basketbol gibi kadınlara son derece ağır ve zor gelen bir sporu yapmak; spor harici yaşantısında, hayatını zorlanmadan devam ettirecek ortalama hareket kabiliyetine ulaşması bile son derece zor olan ve bunun sağlanabilmesi için üzerinde sistemli ve bilimsel bir çalışma (tıbben) gerektiren birisinden bahsediyoruz... Ve biz halâ kendisinden iyi koşmasını, iyi zıplamasını bekleyip; üstelik, bir de ondan basketbolcu yaratmaya çalışıyoruz. Güleyim mi, ağlayayım mı; bilemiyorum!..
 
Son düzenleme:
Bircanın bu takımda ne işi var inanılmaz ya. Bu ligde bile oynayamayacak bir oyuncu bizim takımda. Aynı geçen seneki Merve gibi.
 
Nazlı Bircan kaçır yine bir şey demez sana kimse.Yahu o mesafeden blok yemeden air ball atmak nedir.

Monika'nın üçlüğü ve yemeden bitirmemiz bir nebze iyi oldu.
 
Ne yapıyoruz ben hiçbir şey anlamadım.Niye bu kadar korkagız ? Boşluk buldugun anda dene atışını.Saçma sapan top kaybı yapınca blok yiyince çok mu güzel oluyor.
 
Fener'e yenilmekten ziyade beni daha da üzen, Galatasaray gibi koca bir çınarın, düşmeden idare etmek gibi bir vizyonsuzluk içinde olması...
Sebep olanları, Allah bildiği gibi yapsın!..
 
Hocayi savunuyormusum goruntusu vermek istemem ama kellesini isteyecegimiz mac bu olmamali. Yahu vurdugumuz adamin postu para etmeli derler daha o seviyede degil.

Ayrica yemin olsun ki daha merak edipte Efe Guven'in hic bir resmine acip bakmadim. Adam neye benzer onu bile bilmiyorum. Tarafsiz olmaya calisiyorum sadece.

Mac 3. periodda koptu bana gore, Jefferson ablamizda yeterli katkiyi veremeyince sonuc boyle oldu.
 
Arkadaşlar, hep birlikte Efe Güven'e haklı olarak vursak bile; bir de madalyonun diğer yüzüne bakmakta fayda var. Şurası bir gerçek ki; mesleğinde hedefleri ve vizyonu olan elit bir teknik adam, sadece "dostlar alış verişte görsün" amacıyla kurulmuş olan bir kadroya koçluk yapmak ister mi? Böyle bir kadroya koç olacak kişi; büyük ihtimalle, ya Efe Güven gibi taze ve tecrübe kazanmak isteyen bir stajyerdir, ya ununu elemiş eleğini asmış emekliliğini bekleyen bir eski tüfektir, ya gözü "sarı kırmızı"dan başka hiç bir şeyi görmeyen, kendini armaya adamış bir Galatasaray fanıdır, ya da kurnaz geçinen bir kumarbazdır. Lütfen, bu kadro hakkında olumlu ya da olumsuz eleştirilerde bulunurken, arzu ve beklentilerimizi dillendirirken fanatik olmayalım, ayaklarımız yere bassın; çünkü, arkasından mutlaka hayal kırıklığı gelecektir. Saygılarımla!..
Not: Bu şubenin şu anki durumu, Sayın Adnan Polat sonrasındaki mevcut yönetimlerin ortak bir konsensüsle hayata geçirmeye çalıştığı bir projenin ürünüdür; şube personelinin tüm maddi manevi direncine karşın! Ve en acı olanı da budur, maalesef!..
 
Son düzenleme:

Üst