• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Kbsl Playoffs Final / 3.Maç | Galatasaray Çağdaş Faktoring 76 - 87 Fenerbahçe Opet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Takım bu sene hem avrupa hem türkiye'de finale kalarak başarılı olmuştur. İki tarafta da bölüm sonu canavarı olduğu için daha ilerisi zor. Çok fazla acı çekmeden bitirelim sezonu.

Kendisahamızda kazanarak onore edilsin taraftar zaten orfa kaybedeceğiz

Yine top kayıpları. Yine yine yine.

Marine yine iyi başladı.

Dorka şu seride hiç giremedi oyuna.

Oblak'ı arıyoruz malesef. Kısalar sacma sapan top kayıpları yapıyor.

Derin Erdoğan ve Gökşen'i severim.Elinden geleni sezon boyunca yaptılar.Ama gerçekci bir bakış olarak Gökşen kadrodan ötürü mü bilmiyorum ama Derin Erdoğan net şekilde şu an Fenerbahçe maçlarını,yani bu seviyeyi kaldıracak seviyede değil.Yerliler konusunda dengeyi yakalamamız gerekirken 2 oyuncumuzdada eksiklikler göze çarpıyor.İnsallah önümüzdeki sezonlarda daha tecrübeli,daha gelişim göstermiş durumda olurlar.

Derin Erdoğan yeri gelir 10 sayı 5 asistle oynar sorun istatistik değil.Baskı esnasında ve karar verici olarak çok basit hatalar yapıyor.Top elimden çıksın ve nereye giderse gitsin durumu oluyor.

Ceyrek sonunda kenardan topu oyuna sokuyoruz, 2.3 saniye kala. Hicbir sey olmayacagını adım gibi biliyorum, tabi ki sayı bulamıyoruz. Sanıyorum takımın da ruh hali bu.

Çember dövüyoruz kendi sahamızda.

Derin Erdoğan ve Gökşen'i severim.Elinden geleni sezon boyunca yaptılar.Ama gerçekci bir bakış olarak Gökşen kadrodan ötürü mü bilmiyorum ama Derin Erdoğan net şekilde şu an Fenerbahçe maçlarını,yani bu seviyeyi kaldıracak seviyede değil.Yerliler konusunda dengeyi yakalamamız gerekirken 2 oyuncumuzdada eksiklikler göze çarpıyor.İnsallah önümüzdeki sezonlarda daha tecrübeli,daha gelişim göstermiş durumda olurlar.

Derin Erdoğan yeri gelir 10 sayı 5 asistle oynar sorun istatistik değil.Baskı esnasında ve karar verici olarak çok basit hatalar yapıyor.Top elimden çıksın ve nereye giderse gitsin durumu oluyor.
Oblak olmaması çok az olan şansımızı iyice bitirdi.

Oblak olmaması çok az olan şansımızı iyice bitirdi.

Emlak maçlarındada demiştim,bu tür maçları Oblak olmadan oynayabilirsin ama Fenerbahçe ve Euroleague Women maçlarını Oblaksız oynayamazsın.

Maç umurumda değil de şu aptalca top kayıplarına çok sinir oluyorum.

Marine olmasa şu seride her maç otuz olurmuş.

Derin ve Elif fenerden oynuyorlar , yerli oyuncu dediğin Sude gibi olmalı , yedek öptürür ses çıkarmaz, oyuna girer canını dişine takar, koç da müdahale etsin Williams’ın orta mesafe atması saçmalık

Fenerbahçe'dede bence Ayşe Yılmaz ile Tuana bu seviyeleri kaldıracak oyuncu değiller.Hatta bu seviyeyi geçtim Kbsl seviyesini kaldıracak durumdalar mı şu an için şüpheli.

Ayşe Yılmaz 3 dk oyunda kaldı ve fazlasıyla zarar verdi oyunun 2 tarafınada.Tkbl'de potansiyel olarak gördükleri 2 oyuncu fakat hem fiziksel temastan kaçan oyuncular hemde ne yapması gerektiklerini bilmiyorlar.Ayşe Yılmaz Tkbl'de yetenekli gözüküyor ama o yetenegi Kbsl için yeterli olmuyor.İlk maçta Tuana mesela oyuna girdi ve sadece oyun anlayışı hücumda pozisyon geldiğinde şut atmaya dayalı bir oyuncu.

Dorka'nın sayısı yok inanılır gibi değil.

Geri