Kendinizi Tanıtın

Utku Çapan / 1981 İstanbul doğumluyum, 2 yıldır Bursa'da yaşıyorum. Oyak-Renault'da Ar-Ge Mühendisiyim ve basketbolda önceliğim üyesi olduğum (YK'una girmek istediğim) Oyak-Renault Spor Kulübüdür. Beğendiğim basketbolcular bayan basketbolunda (Fener'in avrupa maçında 22 asist 0 sayı yaptığı günden beri) Nilay Yiğit, GS-Migros hazırlık maçı (pamukspor tesisleri) performansı ile Julie Ann Mcbride ve geçen yılın başında basketbol ulemalarımızın tükürdüğünü yalatan, (ama hala tükürüklerini unuttuğunu gözlemlediğim) Marina Kress'dir. Erkeklerde Alper Yılmaz, Yiğit Özmen, Murat Konuk, (zalgiris perfonmasıyla) Tyus Edney, Emir Preldzic ve GS dönemindeki Murat Can Güler ilk çırpıda aklıma gelenler.

Önder Çiçekoğlu'nu abimden ayırmam, kin ve nefrete dayalı taraftarlık kavramından özellikle son 3-4 yıldır tiksinirim, bu yüzden kendimi mümkün olduğunca tribünlerden çektim, sadece bazen eski dostları görmeye gitmek kafi oluyor.
Son olarak, yan flütçü olmaya çalışıyorum, ama şimdilik süperim diyemem : P
 
Ömer Faruk Ünalan, aslen Doğu Türkistan'lı Kazak Türk'üyüm. Türkiye'ye 1952 yılında dedelerimiz gelmiş. Annem de babam da İstanbul doğumlu, has İstanbul'luyum yani :) Doğduğumdan beri Zeytinburnu'nda oturuyorum; Şehremini Lisesi mezunuyum. Galatasaray Alt Yapısıyla beraber büyüdüm bir bakıma :p Şu anda Açıköğretim Fakültesi İşletme 1'nci sınıf okuyorum.

5 yaşından önceki hayatımı hatırlamıyorum, 5 yaşından beri Galatasaray'lıyım yani :p 2000-01 senesinde Galatasaray futbol okulu alt yapı seçmelerini kazanmış, bir süre idmanlara çıkmıştım. Fakat daha sonra kalbimin delik olması sebebiyle bırakmak zorunda kaldım.

Tek isteğim, her branşta şampiyonluğa oynayan bir Galatasaray Spor Kulübü görmek. Öğrenci harçlığımdan arttırdığım paralarla elimden gelen desteği vermeye de çalışıyorum.
 
Tugay EREN
1992 İzmir doğumluyum.
doğma büyüme saf izmirliyim.anadolu lisesinde okuyorum.bu sene liseden mezun olacağım.hedefim işletme veya mühendislik kazanmak.ayrıca basketbol oynuyorum.bornova belediyesi genç takımında oynuyorum.ayrıca takım kaptanıyım. ;)
ayrıca boyum uzundur.2.04 boyunda 106 kilo olup 4-5 oynuyorum. :)
ilerde iyi bir basketçi olmak önemli hedeflerimden birisi.
ama şu anda öncelik üniversite kazanmakta.
 
Bugün üye olmus biri olarak kendimi tanitmak istiyorum:)

Salih Coskun
24 Mayis 1991 Sorgun/Yozgat dogumluyum. 1993den beri Avusturya da yasiyorum. Burada orta okulu bitirdikten sonra liseye basladim fakat sinifta kaldim :D Okulu birakip meslek ögrenmeye basladim ve bundan yaklasik 1 ay önce toplam 3,5 senelik bir egitimin sonucundaki sinavi basardim ve Makine Teknisyeni olarak diplomami aldim.
Su anda da Makine Teknisyeni olarak calismaktayim. Sporun her türlüsünü seviyorum Futbol, Basketbol, Voleybol, Sutopu,... kisacasi Galatasarayimizin tüm branslariyla ilgileniyorum.
 
Yiğit Çelebi 1995 İstanbul doğumluyum.Yaşamım boyunca İstanbuldaydım.
Tabiki Galatasaraylıyım semtimin takımı Karagümrüğü de severim.
5.sınıfa kadar devlet okulunda okudum başarılıydım ve ailem Fatih kolejine gönderdi.6.sınıf kariyerim iyi geçti ve 7.sınıfta en iyi sınıfta kendime yer buldum.
İlk senemde sbs de başarısız oldum ve 8.sınıfta çok çalıştım 14 bin gibi bişey oldum fakat 8.sınıf sonucum ilk 1000 di.Bu sonuçla özel fatih anadolu lisesine gittim.Derslerim şuan için iyi gidiyor Allah bozmasın.Ailemin ve benim siyasi görüşü olmamasına rağmen dinimden uzak kalmamak istiyorum.
Bu yaz İngiltereye gidip ingilizcemi geliştirmek istiyorum.Hayalim hukuk okumak ama en iyi yerlerde.Sat sınavlarına girip yabancı üniversitelerde okumak istiyorum.(Harword gibi) Türkiyede Galatasaray Üniversiteside en büyük hayallerim arasında.
Eşit ağırlık seçip Türkiyede ilk 100 e girmem gerekli.
Futbol,basketbol,voleybol oynuyorum fakat yetenekli değilim zevk almaya bakıyorum.Dizi fanatikliğim yok her hafta 2 film izliyorum.Kitap okumayı sevmesemde okulun zoruyla birkaç okuyorum senede :D
Kombinem var gidebildikçe gidiyorum.Futbol kulübünden çok diğer branşları daha çok seviyorum.Forumumuza bayılıyorum.
 
Merhabalar ben Kamil Sarper Özsefer
1976 İzmir doğumluyum
Celal Bayar Üniversitesi İktisat mezunuyum(1998)
mezuniyetten sonra baba mesleği müşavirliğe devam ettim.Şu an Serbest muhasebeci mali müşavirlik belgem ile babam ve abimle büromuz var İzmir de tıkırdayıp gidiyoruz çok şükür.
halen açıköğretim fakültesi dış ticaret fakültesi 2.sınıf öğrencisiyim inşallah bu sene bitecek.
Evliyim şu an için çocuğum yok.
Bahçe işiyle uğraşmayı balık avlamayı yüzmeyi çok severim.
tabi ki Cimbom aşkımızı anlatmaya kelimeler yetmez...........
Saygılar...............
 
Eren Akın 08.09.1993

İstanbul Eminönü doğumluyum.Memleketim Giresun.Zeytinburnu'nda yaşıyorum.

İstanbul Zeytinburnu'nda Mensucat Santral Lisesi'nde son sınıf öğrencisiyim(Henüz geçtim.)

Sporun her türlüsüyle ilgilenirim.Onlarca sporla ilgilenirim.Çokça da spor yaparım.
Spor hayatıma futbolla başladım.3 sene oynadıktan sonra okul nedeniyle bırakmak zorunda kaldım.Sonrasında amatör olarak basketbol oynadım.Sonrasında tekrar futbola döndüm.Hala futbol oynuyorum.

Spora daha çok saha içi gözüyle bakmayı severim.Hep bir koç gibi düşünebilmek için kafa yormuşumdur.

Çok çeşitli müzik dinlemem.Şebnem Ferah , Sagopa Kajmer-Kolera Türk sanatçılar olarak dinlediklerim.Yabancı ise sadece Linkin Park dinlerim.

Oyunlar konusunda çok iddialıyımdır.Özellikle PES oyununda son derece iddialıyımdır.Her türlü platformda iyi olduğuma inansam da PS3 tercihimdir.

Gelelim Galatasaray'a..Yaşam tarzı desem daha doğru olur.Habersiz kalırım , heryerden haber almaya çalışırım.Bebeklik dönemlerimde Galatasaray marş ve şarkılarıyla uyurmuşum.Bu benim aşkımı belli ediyordur sanırsam..
 
Beni tanımayan o kişinin ayıbıdır, kendimi tanıtmama ne gerek var ki demeyin. : ) Bu başlığı biraz canlandırmak lazım sanki...
 
Veysel Baran Kaya

27 Nisan 1992 Diyarbakır doğumluyum..

Tam bir spor ve galatasaray manyağıyım :) 5 yaşında falan Galatasaray kadrosununda bulunan 30 kişiyi numaralarıyla falan sayardım bu özelliğimle mahhallede ün yapmıştım :)

Sporun her türlüsüyle ilgilenirim.. Ama en çok basket tabiki.. İlkokulda okul futbol takımında lisede okul basket takımındaydım :)

Diyarbakır Anadolu Lisesini geçen yıl bitirdim.. Tekrar hazırlanıyorum sınavlara..

Pc ve pes hastasıyım :) Arkadaşlarımdan az dayak yemedim pc aşkım yüzünden.. Müzik olarak genellike Manga,Duman yerlielerden Muse da yabancılardan dinlerim..

İlerdeki aylarda daha az forumda görme ihtimaliniz yüksek.. Seneye yanınızda da görebilirsiniz ama :)

Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)
 
Enes Kömürcü

07.07.1992 Mersin doğumluyum.Memleketim Kayseri.

Volkan Konak, Yıldız Tilbe dinlemeyi çok severim.

Şiir okumak ve yazmak çok sevdiğim bir tutkumdur.Küçük İskender şiirlerini çok beğeniyor ve okuyorum : )

Çok fena Kurtlar Vadisi ve Komedi Dükkanı izleyicisiyim : )

Şu an önümdeki ilk hedef yabancı dil öğrenmek.

Mersin Üniversitesi 1.sınıf Dış Ticaret öğrencisiyim.
 
Aykun Murat Alan. 1 Haziran 1989, İstanbul - Şişli. Son olarak İstanbul Bilgi Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler Bölümünden 3. lükle mezun oldum. Aöf' ten İşletmeye devam ediyorum. Şu anda bir derginin editörlüğünü yapıyorum. Yaklaşık 3,5 senedir buradayım. Beni burada tutan Galatasaray ve Basketbol kelimelerinin bir arada kullanılıyor olması. Doğuştan Galatasaray'lıyım falan demeyeceğim, çünkü ailem o kadar fanatik değildir. Sporla tanıştıktan sonra yani yaklaşık olarak 10-11 yaşımda Galatasaray'la tanıştım ve o günden beri Galatasaray'lıyım. Galatasaray Basketbol takımlarına olan sevdam sanırım Galatasaray Bayan Basketbol Takımının, kulübün kuruluşunun 100. yılında küme düşmesinden sonra alevlendi. Çünkü hiç destek yoktu ve kendimi suçlu hissettim. O günden sonra yavaş yavaş salonlara ısınmaya başladım. Ahmet Cömert, Ayhan Şahenk, Abdi İpekçi derken buralara kadar geldik. Herkesin tahmin edebileceği gibi Galatasaray Spor Kulübünde en çok benimsediğim, takip ettiğim branş Bayan Basketbol Takımımız. Yukarıda saydığım sebep olma olasılığının yanı sıra asıl nedenini bende bilmiyorum. Sanırım o amatör ruh beni cezbediyor. Bu takımın tarihindeki en büyük oyuncunun Clarisa Davis olduğu söyleniyor. İzlemedim, yorum yapamayacağım ama Seimone'un yeri bende ayrıdır. Belki çok sık karşılaştığım içindir bilmiyorum. Uefa, Super Cup hariç Galatasaray'da unutamadığım 3 olay vardır. Birincisi Hagi'nin Ali Sami Yen'de Monaco'ya attığı gol. İkincisi, 2001-2002 sezonundaki şampiyon olan kadromuz. Victoria Mendez, Sebastian Perez, Radu Niculescu, Murat Sözkesen, Sergen Yalçın vs. Üçüncüsü ise, 2. Fatih Terim döneminde Türkiye Kupasında Olimpiyat Stadında Rize'den 5 yememiz. Onun dışında 7 sene lisanslı basketbol oynadım fakat iki kez aynı ayak tırnağımdan operasyon geçirdiğim için bırakmak zorunda kaldım. Blog yazmayı severim, kişisel bir blogum var, onun dışında R&B ve Rap severim(Gangsta olmamak şartıyla). Çok canım sıkkın olduğu zaman oturup söz yazarım. Çok hızlı konuştuğum için arkadaşlarım bana rapstar, rapper diye takılırlar. Kitap, müzik, teknoloji zevk aldığım diğer şeyler. Filoloji severim. Yabancı dillere ilgim var. Özellikle İspanyolca ve Fransızca. 4 dil konuşabiliyorum. Kalabalıktan nefret ederim. Çok fazla insanın bilmediği yerleri gidip, gezmeyi çok severim. En nefret ettiğim insan tipi; insanlara; olmadıkları şekilde farklı görünmeye çalışan insanlardır. En sevdiğim söz; Dream if you'll live forever Live as if you'll die today. Yani; Sonsuza dek yaşayacakmışsın gibi hayal et, bugün ölecekmişsin gibi yaşa.

Not:Biraz uzun oldu, okuyanlara şimiden teşekkürler.
 
1984 İstanbul doğumuyum.
İşletme mezunuyum. Şu an muhasebe işi yapmaktayım
İşimin yoğunluğu nedeniyle cuma, cumartesi maçları kaçırıyorum, Sırf bu yüzden yeni bir iş bakıyorum bilginiz olsun:)
Spor yapmayı ve izlemeyi çok severim. Spor dışında ki 2. tutkum sinema diyebilirim. Haftada en az 1 kez sinemaya giderim.
 
Öncelikle herkese selamlar.
Uzun süredir foruma üyeydim ama mesaj yazmak bir türlü nasip olmadı,uzaktan takip etmeyi yeğledim genelde.Ama takımlarımız bu sene o kadar iyi gidiyor ki onları sarı kırmızıya gönül vermişler ile konuşmak,tartışmak,kafa patlatmak çok daha güzel olur düşüncesi ile bir başlangıç yapmak istedim siteye.
89'luyum,aslen Elazığlı,doğma büyüme İstanbulluyum.
Yıldız Mat.Müh.'de okuyorum.
Avrupa basketbolu hayranıyım,özellikle İspanya ligini büyük keyifle takip ederim.Galatasaray kadar olmasa da İspanyada da Fuenlabrada'yı desteklerim.(Fitch sağolsun:))
Yavaş yavaş siteye uyum sağlamaya çalışırım.
 
Utku Ülkü
16/09/1987 Bursa doğumluyum.
2010 yılında Doğuş Üniversitesi Bilişim Sistemleri Müh. bölümünden bölüm, fakülte ve üniversite 1.si olarak mezun oldum (Evet çok inektim :))
Şu an Sabancı Üniversitesi'nde Bilgisayar Bilimleri ve Müh. bölümünde asistanım ve aynı bölümde yüksek lisans yapmaktayım. Üniversite kampüsünde yaşamaktayım :) Ailemse Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşamaktalar. Orta sıklıkta ziyaret nedeniyle orada bulunurum.
Her ortama ayak uydurabilen bir yapım vardır, gerekirse (çok gerekirse) sosyetik gözükür, gerekirse peynir ekmek yerim.
Sporun her dalını severim, izlemeye takip etmeye çalışırım. Oynama konusunda pek yetenekli olmadığım bir gerçektir. Bu sezon elimden geldiğince maçlara gittim. Organizasyonlarda yer almaya çalıştım. GSBasket organizasyonunda bir aile havası var ve ben de buranın bir parçası olabilirsem çok mutlu olurum...
 
Herkese iyi geceler. İlkay Recep YEM.
Kadir Has Üniversitesi'nde Hukuk bölümü okuyorum gerçi ben mi okuyorum o mu beni okuyor belli değil :). 16 yaşımdayken Tofaş basket okulları liginde ikinci olan içerenköy şubesinin 4 numarasıydım. Tabi işe 16 yaşında başlayınca biraz geç oluyor.. Sonrasında Öss olacak haftasonu kalmayacak derken basketbolu orada bıraktım. Tabi çocukluktan gelen vücudumda 6 yer kırmışlığım da biraz etkili oldu. En son 8 Şubat 2008'de halısahada ayak bileğimi 5 yerden kırmıştım platin takıp çıkarma olayları olmuştu.. Anlaşılacağı gibi spora meraklıyım futbol ve basketbola fakat sakatlık çıkmasın diye temkinli davranmak zorunda kalıyorum mecburen:). Herneyse, bu kadar muhabbetten sonra GsBasket.org ailesini daha önce duymuştum fakat tanışmak kısmet olmamıştı. Play-off maçlarında son Banvit maçında ve kaybettiğimiz Fenerbahçe maçında bu aileyle tanışma fırsatım oldu ama özellikle Fenerbahçe maçı dönüşü metrobüsteki muhabbet ortamı bu ailenin ne kadar sıcak ve samimi olduğunu gösterdi bana:). Can Kırımlıoğlu ilkokul arkadaşım olur kendisi sayesinde bu aileye katılma şerefine nail oluyorum. Herkese iyi geceler, Galatasaraylı nice yıllara..!
 
Herkese selamlar.

Hoşbuldum buraya. Uzun zamandır dışarıdan baktığım platforma artık içeriden bakacağım.
 
Bu arada Haziranda üye olmuştum ama yaz tatil sınavlar derken yeni yeni adapte oluyorum aileye :) Adım ugur kamu yönetimi yönetiyorum. 21 Yaşındayım nerelisin derseniz boşnak kökenliyim . Umarım bu aile ile uzun yıllar birlikte olurum :)
 

Üst