Kerem Demirbay

İlk geldiği zamanlar da yazmıştık hepimiz. Böyle bir koordinatlı sol ayağa sahip oyuncun varsa etinden sütünden faydalanacaksın. Maşallah Edgar Davids, Rivaldo tarzı usta bir sol ayağa sahip, çok güven veriyor. Duran toplarda daha sık görev almalı. Penaltıya gidince de herkes şüphesiz emin oldu gol olacağına. Usta ayaklar maç çözer her zaman.
 
Sıkıntı Galatasaray orta saha göbeği sadece 3 oyuncunun eline kaldı Toreira Demirbay Berkan. Formsuzluk sakatlık vs olabilir toplam 6m euro ucreti olan Oliviera Ndombele yatışta. Oynatan canı çıkan 3 oyuncuya haksızlık.
 
Kasimpasa macindan beri rakiplerin yaptigi cok iyi birsey var.O da Kerem Demirbay’a atilan paslarin ardindan sirti donuk bir sekilde topu almaya calisan Demirbay’in uzerine basarak topu alarak hizli hucuma cikmak.Dikkat edin Ads macinin 30.saniyesinde boyle gol yiyorduk.Kasimpasa macinda yedik.Dun inanilmaz sikinti yasadik.Cunku kendisi 4-2-3-1’in 2li orta sahasindan biri olmadigi icin sirti donuk top almayi bilmiyor.Ya 4-3-3 sol ici oynar ya da su anki takimda Mertens’in oynadigi yerde oynar.Iyi oynadigi maclarin hepsi de rakibin kendi yari sahasinda bekledigi veya kora kor baskiyi yapmadigi maclar.
 

Üst