• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Kıraathaneye Hoş Geldiniz

Erdem Akkaş' Alıntı:
duyda inanma :) 2-1 mi? oyun zaten 1-1 di son oyun sen gittin Erdal..Okan da gitti..biz kazandık yinede :)

Sarhoştum hatırlamıyorum hadi 1-1 olsun bari 8)

kim ne oynuo nerde oynuo
okeye dördüncü olurum
canım sıkılıyor da..

Selçuk kulağımıza gelen bilgilere göre 18 yaşından küçüklerin oyunlara katılmasına izin veriyormuşsun. Gencin biri de sarhoştum diyor. Yoksa alkollü içkiye de mi göz yumuyorsun? : )

Aldığım duyumlara göre, Onur Balcı işletmeyi kapatmak için fırsat kolluyormuş. : )

Onur Abi Allah iyligini versin ya akşam akşam güldürdün

Bunlar ne ki daha neler neler oluyor o masanın dili olsada söylese yani o kadar diyorum :) Israrla senide görmek istedigimizi bir kez daha dile getiriyorum. :P

O masa altlarında daha neler neler dönüyor ahh ahh mynetin dili olsada konuşsa...Mynet'in Üst düzey adminleri Masamızda nöbet tutuyor

Kıraathane sakinleri nerdesiniz?

Şu anda oyun varmı aranızda.yoksa bende oynıyabilirim.

Onur Yavuz' Alıntı:
Selçuk kulağımıza gelen bilgilere göre 18 yaşından küçüklerin oyunlara katılmasına izin veriyormuşsun. Gencin biri de sarhoştum diyor. Yoksa alkollü içkiye de mi göz yumuyorsun? : )

Aldığım duyumlara göre, Onur Balcı işletmeyi kapatmak için fırsat kolluyormuş. : )
kesinlikle kuru iftira. bizdeki en sert içecek coladır. :ehue

onur balcı ile olan olay şudur kendisi bizden haraç istemektedir, bizde vermemekteyiz. :ehue (kurtlar vadisini izledim ondan biraz salladım onur hocam :) )

Beyler yapalım bir oyun yav.. :)

Erdal, Okan, Selçuk ve Ben yapalım işte bu dörtlü ile...

Tugay Aktepe' Alıntı:
Erdal, Okan, Selçuk ve Ben yapalım işte bu dörtlü ile...

Tugay Abi o zaman odayı felan belirle başlayalım.

Mynet'te Takılanlar - Gazozuna odası

Selçuk Kahveci' Alıntı:
onur balcı ile olan olay şudur kendisi bizden haraç istemektedir, bizde vermemekteyiz.
Konu haraç da olsa, hesap defterine yazarım. Borcunuz birikiyor, sıkışmadan ödeyin. :)

İçki yasağı var ve yaş sınırı 18. :)

Ben, Okan, Selçuk ve Erdem oynuyoruz.
Oynayanlardan çok yancı var masada. :ehue

Burak,Erdal,Abdullah.. Çay içmeye gelmişler. :)

Onur BALCI' Alıntı:
[quote="Selçuk Kahveci":2lhhocua]onur balcı ile olan olay şudur kendisi bizden haraç istemektedir, bizde vermemekteyiz.
Konu haraç da olsa, hesap defterine yazarım. Borcunuz birikiyor, sıkışmadan ödeyin. :)

İçki yasağı var ve yaş sınırı 18. :)[/quote:2lhhocua]kimseye haraç ödemeyiz. ayrıca kanunlara uyarız. :ehue

Selçuk Kanal-7 deki Kurtlar Vadisi etkisindsin hala.. :)

Dostun dostum, düşmanın düşmanımdır. =)

eyvallah tugay :)

Tugay-Erdem ikilisi karşısında kimse duramıyor. :)

Kaç rakip eskittik sayamadım. :P

Şamp. ligi finalinden sonra ben burdayım, oynayalım.

Geri