Kısa Süreli Ayrılık; Hoşçakalın

Kısa süreli ayrılık demek ne kadar doğru bilemiyorum ama benim için çok uzun bir ayrılık olacağı kesin gibi. Kimisi 6 ay çabucak geçer diyecek, kimisi ayrılmıyorsun ki hep buralarda olursun, internete girersin diyecek ama GSbasket.Org forumundan, ailemden 1 gün bile ayrı kalmak bana çok koyacak ve kimse de bunu malesef anlayamayacak.

Evet arkadaşlar askerlik görevim nedeniyle foruma, gündeme, tartışmalara ve buranın sıcaklığına bir süre ara veriyorum. Belki askerlik eskisi kadar zor değil, belki zaman akıp gidecek, belki zorlanacağız belki de yatıp geleceğiz ama internetin hayatımızdaki etkisi de hiç de eskisi gibi değil bunu da bilmenizi istiyorum. GSbasket.Org forumuna girememek, Whatsapp'tan buradan tanıdığım arkadaşlarla muhabbet edememek, Twitter'da gündemi değerlendirememek bana çok zor gelecek, bunu birkaç gün kala daha net anlıyorum. Buna bir de gün geçtikçe tembelleşen yapımızı eklediğimizde acı dolu günler bizi bekliyor olacak, bunu da biliyorum. Ve ben de bu yüzden gelenceklerimiz ve adetlerimiz gereği ailemle vedalaşıp helalleşiyorum, onun için vaktinizi alıyorum.

Kısa dönem olarak yapacağım askerliğim süresince önce Ankara MEBS Okulu'nda eğitim görüp sonra da Erzurum Horasan'da usta birliğime katılacağım.

GSbasket.Org ailesinin her bireyine hoşçakalın derken başta bu sitenin bu günlere gelmesinde, bizim bu günlere gelmemizde büyük emek sahibi Önder Çiçekoğlu olmak üzere hepinizin bayramını kutluyorum, büyüklerimin ellerinden öpüyorum ve hakkınızı helal etmenizi rica ediyorum.

14 Ağustos itibariyle askerim. Çok fazla acitasyon yaptım, hemen kesiyorum. :)

Hoşçakalın.
 
Kasımdada aynı konuyu ben açarım diye düşünüyordum artık burdan devam ettiririm.Yolun açık olsun vedalaşmaları hiç sevmiyorum ya.
 
Özellikle Erkek Takımı bölümünün boynu biraz bükük kalacak, bu kısa süreli ayrılıkta. Ama biz yalnız bırakmayacağız tabii ki askerimizi. Belki bu süreçte takımdan uzak kalacak. Ziyaretlerimde, abi senin sığ yorumlarını bile merak eder haldeyim diyecek, mutlu olacağım...

Bekliyoruz...
 
Teşekkür ediyorum herkese.

En büyük dileğim bu ortamdan uzak kalmamak, zaman zaman buraları kontrol edebilmek. Gerisi faso fiso ya. :)
 
24 gün sonra merhaba,

Her ne kadar rahat bir acemilik dönemi geçirsem de GSbasket'ten bu kadar uzun süre ayrı kalmak çok geldi. Kavuşmak güzel, arkadaşlarımıza merhaba demek güzel, yeni bir yüzle, yeni bir siteyle karşılaşmak daha da güzel.

24 gün boyunca bol bol Çevre Eğitimi aldım, Mamak'ta yolmadığım ot kalmadı, tek sorun buydu, gerisi fasa fiso. İnşallah ustalık da böyle geçer. 2 gün burdayım, tadını çıkarayım.
 

Üst