• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Kıskandırmak gibi olmasın ama ... :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Arda Ezer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05

Arda Ezer

ARdaQue
Puanları 7
Çözümler 0
Web sitesi
www.gsbasket.org
@Arda Ezer
Ne demişler ; ÇALIŞ SENİN DE OLUR :ehue

download.jpg

ne bu?????????????????

dalga gecıyosun saka maka bızım arkadas bunu taaa gecen yaa 0kulda (ankara uni) yakalamıs tı galıba hatta 101 falan dıodu ama allah bozmasın iyi hız maşallah ...

30 u geçtim mi duvara tırmanıyorum :)

İpekcide wireless ile 200 kb download yapıp resmini de buraya koymustum.Bu onun yarısı :claps

Hiçte fena değil yapan yapıyor :claps :claps :claps

turkiyeye ilk dial-up baglanti varken yapilirdi bu geyikler.
Ha gayret Arda yetisecen =))

Önder' Alıntı:
İpekcide wireless ile 200 kb download yapıp resmini de buraya koymustum.Bu onun yarısı :claps

Bu tek bilgisayar baglantısı hayatım. Burası Abdi İpekçi ya da Yogurt Çiftliği degil. Dikkatini mıncıklarım hayatım :)

X' Alıntı:
turkiyeye ilk dial-up baglanti varken yapilirdi bu geyikler.
Ha gayret Arda yetisecen =))

Biryerlerin mi şişti torun ? Senin şafağın çok, takma böyle şeyleri. Hadi bakalım çufçufla Çankıra' ya asker !

Ne diyelim walla. Biz de sürünüyoruz işte. :P

ARdaQue' Alıntı:
Önder' Alıntı:

Bu tek bilgisayar baglantısı hayatım. Burası Abdi İpekçi ya da Yogurt Çiftliği degil. Dikkatini mıncıklarım hayatım :)

O ne demek yahu? Ben ipekciden 3-4 tane bilgisayarla baglanmadım ki :)

Yogurt kafalı adam; 1999 post atmıssın ama hala birseyler kapamamıssın benden eheh burası bir ev bilgisayarı eheh :)

Burası Caddebostan, Zeytinburnu degil :P

Geri