Kopartılan Suni Kıyamet

öncelikle konu hakkında içerden hiçbir bilgim yok gazetelerden takip ettiğim durumlar üzerine sadece yorum yapacağım, eksiğim ve yanlışım olursa şimdiden özür dilerim;

Kısa bir zaman önce okumuşsunuzdur sanırım, Türk milli takımının coach'u aynı zamanda GS nin coachu. 2sinin aynı anda yapılması yanlış diye yazan bir takım gazeteciler ve söyleyen başta BJK li olmak üzere yöneticiler vardı. Birde üstüne üstlük Sayın coach tüm milli takıma 1 (yada 2, hatırlamıyorum) kişi bjk den olmak üzere geri kalan GS oyuncuları olmak suretiyle çağırdı.
neymiş efendim, bjk 1.lig şampiyonu, GS 2. lig şampiyonu, bu kadar da olurmu, insan takımını bu kadar mı kayırır vs vs vs diye tonlarca şey söylendi edildi. şimdi milli takım ciddi bir ivmelenme yakalayıp akdeniz oyunlarda, turnuvalarda namağlup şampiyon olmaya başlayınca herkes lay-lay'a başladı, en büyük takım milli takım yaşasın hurraa falan diye.

cıkartmak gereken sonuçlar olmalı bu olaylardan.

basının başta olmak üzere, bjk kulüp yöneticilerinin bazı şeyleri bir kez daha düşünmesini dilerim.
 
Utku...

bjkli yöneticiler İzmir'de bile "Galatasaray geliyor seneye, napacağız?" gibilerinden düşünceler içerisindeydiler.

Bu sadece korkudur. Kaldı ki ben bjkyi de izledim, iki oyuncu dışında hiç biri bence milli takım'a girmeyi hak etmiyor. onlar da 6 ve 14 numaralı oyuncular isimlerini hatırlamıyorum. zaten şampiyonluğu da oldukça şanslı bir biçimde kazandılar.

Milli takım bir kaç gün önce balkan şampiyonu olarak döndü, ayrıca genç milli takımımız da çok iyi maçlar çıkarttı güçlü takımları mağlup ettik turnuvalarda. B klasmanından 2. olarak A klasmanına yükseldik. Bunlar doğru kararların alındığının yeterli kanıtıdır.

Bu sene GALATASARAYIMIZ namağlup şampiyon olacaktır bir kaza olmazsa. Onlar da bunu biliyor ve korkuyorlar. Kadromuz Türkiye liginin çok üstünde. Ayrıca, yanlış hatırlamıyorsam Avrupa'nın en uzun oyuncusunu (Zwickau takımından bir Çek pivot boyu 2.07) transfer ettik. Bütün bunlar birleşince seneler boyu yenilmez armada olacak bir takım iskeleti ortaya çıkıyor. Haliyle de bu tablo sevgili rakiplerimizi korkutuyor.
 

Üst