• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Ligdeki Durumumuz ve Rakiplerimiz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Samet Semiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Bence taraftar desteği ile efesi burda eleyebilcek güçteyiz.Ama önce playof yapmamız lazım.

Selim Sercan Eren' Alıntı:
Ya bizim efesi elememiz zor cidden, adamlar play-offta çok daha farklı oynuyor.

Bizde farklı oynarız ;) Hem unutma aslanlarımızın arkasında binlerce taraftar olacak Selim abi.

Bu takım play-off a kalsın. O seri kolay bitmez!

eğer o durumdan çıkıp play offa girersek Allah bir sakatlık vermezse şampiyon oluruz ..

Onur Karakuzu' Alıntı:
eğer o durumdan çıkıp play offa girersek Allah bir sakatlık vermezse şampiyon oluruz ..
Tabi Allah sakatlık vermesinde.Sakatlıklar olabileceği ihtimali de düşünülerek takviye yapılmalı.Bu takım yönetim tarafından sahiplenmeli

Aman takımımızda kalsında yabancılar, 2 yabancı alırsak iyi yerlilerle bu ruhla efesi bile geçeriz. Yeter ki şu yabancıları tutalım bakın dee brown kadrodan sonra en iyi 2. kadro.

Simdi bu maci aldigimizi farz ediyorum son 2 macimizi da alirsak kesin playoffta miyiz?

Kaldı 2.

Yürüyedur !

Yunus, şunun lacivert kısımlarını kırmızı yapabilme şansımız var mı ?

Adamın moralini bozuyor bu renkler...

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Yunus, şunun lacivert kısımlarını kırmızı yapabilme şansımız var mı ?

Adamın moralini bozuyor bu renkler...
Onun da kırmızı olacağı günler gelecek :)

Kırmızı olana kadar bekleyelim o zaman Yunus. : )

çarşamba bornova fenerbahçe ülker maçı var.o maçta tribündeyim.o maçtan çok korkuyorum.nedeni belli ülker maçı verebilir bornovaya. :?

Bugün saat 16.00`da 2 rakibimizin maçı var:

Darüşşafaka-Antalya
Tofaş-Mersin

Bugün
Tofaş - Mersin Büyükşehir Belediye (Mersin alır diye tahmin ediyorum, Tofaş yenilirse çok iyi olur)
Darüşşafaka - Antalya Bş. Bld. (Daçka düştü, ama bir galibiyet alsalar çok rahatlarız)

Yarın
Banvit - Bornova Belediye (Banvit vermez bu maçı, Bornova yenilsin işimize gelsin)

Erdemir oyak karşısında geriden gelip öne geçti.Bu maçı Erdemir'in kazanması bizim için iyi olur.

Maç SkyTürk'de...

40-31 Erdemir önde...

Tofaş 4-8 Mersin
Darüşşafaka 12-20 Antalya

Maçlar devam ediyor...

Tofaş 7-20 Mersin

1.Çeyrek bitti...

Tofaş 12-22 Mersin

2.Çeyreğin bitmesine son 9 dakika.

Darüşşafaka 18-26 Antalya

1.Çeyrek bitti.

Geri