• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Los Angeles Lakers

Plan yapmayın plan, tutmaz Los Angelesta.. :D

Deniz, döner bıçaklarıyla dalalım abi moduna girmişsin. Durma, devam.. :D

Ah Tugay ah, NBA'i sende kavrayamamışsın :) NBA'de bir Lakers vardır bir de diğerleri.

Neyse ligin çerez kısmı bitiyor da NBA ilgim başlayacak. Yahoo fantasy zamanı oyun sayesinde normal sezona odaklanabildim. O oyunu bu yüzden sevdim. Ama Play Off ayrı be gerçekten (gerçi Erdal şampiyon olunca o oyuna da soğudum :P) Lakers için doğruya doğru tek deplasman bence Boston'dır. Ama onalrında Perkins halesi ile final oynayabilecğeini sanmıyorum. Şu an ne olursa olsun Miami planalrını hazırlyıor gibi (gönlümden geçen onlar) Ama Bulls Magic galibi Lakers'in karşısına çıkar diye düşünüyorum. Gel Play off, gel güldür yüzümüzü Lakers..

Oğlum Deniz, her devrin adamısın : ))
Şimdi de LAL mi tutmaya başladın..
Düşündüm de play off zamanı seni aramızda görmesek daha iyi olur : ))
Hangi takımı tuttuğun bile belli değil daha.
Abim Sacramento'luyum ama sonuçta California'lıyız köküne kadar. Ayrıca bi de doğudan nefret ederim komple. Bi philly hariç ( playoff döneminde ceza almamak gerek ) Clippers'ı bile severim yani küçük kardeş gözüyle bakarım. Lakers'la olan sözde rekabete ise küçük çocuğun ergen tripleri diye niteler çok üstünde durmam. Sonuna kadar California'lıyız yani abi. Bu sene de tek temsilcimiz Lakers ve sonuna kadar yanındayız.
Lideriniz sendikacı , gücünüz Black Mamba , stiliniz Ceren olsun !!!!

Mertcan;

Postunu yanlışlıkla sildiğimi sonradan fark ettim.. Bir karışıklık oldu, kusura bakma..
Tekrar yazıp atabilirsin.

Ah Tugay ah, NBA'i sende kavrayamamışsın :) NBA'de bir Lakers vardır bir de diğerleri.

Neyse ligin çerez kısmı bitiyor da NBA ilgim başlayacak. Yahoo fantasy zamanı oyun sayesinde normal sezona odaklanabildim. O oyunu bu yüzden sevdim. Ama Play Off ayrı be gerçekten (gerçi Erdal şampiyon olunca o oyuna da soğudum :P) Lakers için doğruya doğru tek deplasman bence Boston'dır. Ama onalrında Perkins halesi ile final oynayabilecğeini sanmıyorum. Şu an ne olursa olsun Miami planalrını hazırlyıor gibi (gönlümden geçen onlar) Ama Bulls Magic galibi Lakers'in karşısına çıkar diye düşünüyorum. Gel Play off, gel güldür yüzümüzü Lakers..
lakers-boston-chigago-orlando eşleşmesinde lakers favori amd lakers-miami eşleşmsinde bence miami çok rahat alır..
sonuçta lakers rakiplerine 2 ve 4 numaradn çok büyük avantaj sağlıyor ama miami 2 ve 4 numarası da onlardan aşağı kalır yanı yok..3 numarada miami ezer geçer..miami'nin en zayıf halkası oyun kurucu pozisyounu ama lakers'ın oyun kurucu pozisyonu daha da zayıf..lakers sadece 5 numarada üstün ama öyle abartılı bir üstünkük yok..keze ılga lakers uzunlarını hep zorlamıştır..bence lakers-miami eşleşmesine pek heveslenmeyin...

Tolga haksız sayılmazsın eleştirilerinde. Ama üç şeyi unutmuşsun. İlki, Doğudan kim gelirse gelsin epey telef olacak yıpranacak. İkincisi, Lebron'un dominantlığına akrşı savunmada koala gibi olan ve ligde güç anlamında Lebronla yarışabilecek ender oyunculardan Ron Artest savunacak Lebron'u. Ki Lebron'un bu tarz durumlarda ego sorunu yaşayıp her topu eline alıp bu kez olacak olmadı ama bu kez olacak tarzı saplantılarını da düşünürsek Ron Artest, olası eşleşmede LEbron'u çok gerecektir. Üçüncüsü ve en önemlisi, Şampiyonluk serilerinde en önemli etkenlerden biri de bench'inin durumudur. Lakers benchindeaynı şekilde bu adamları bezdirevek Odom ve Barnes gibi farklı agresif adamlar olduğu gibi Brown ve Blake de var. Benchler serinin kaderini tayin eder Yıldızlar o kaderi yazar. Miami'nin benchine baktığımda ise o kaderi yazacak Lebron2u Wade'i yedekleyecek birilerini görmüyorum. West, Riddick, Krstiç, Chalmers howard jones istediğini sayabilrisin. Bu yüzden Miami'nin ben Doğu finali oynayabileceğini Orlando çıkarsa eleneceğini, Chicago çıkarsa zevkli bir seri izleriz şanslı olan kazanır NBA finali oynar. Tabi bu benim görüşüm.

Orlando'nun Play offlarda şansının artacağını düşünmemin sebebi uzun serileri kaldıracak sertlikte bir Howard'ın çevresine kalabalık bir oyuncu kadrosu yerleştirebildiklerini düşündüğümden. Dün Chicago'ya karşı pivotsuz oynadılar ki oyun başabaş gitti gene de.

Tabii ki bunlar benim subjektif değerlendirmelerim. Ben bu anlamda NBA severden ziyade LA Lakers severim. Yanlı baktığım kesin.

Bileğimin hakkıyla aldığım şampiyonluğa gölge düşüremezsin Sühan abi. :)

Tolga haksız sayılmazsın eleştirilerinde. Ama üç şeyi unutmuşsun. İlki, Doğudan kim gelirse gelsin epey telef olacak yıpranacak. İkincisi, Lebron'un dominantlığına akrşı savunmada koala gibi olan ve ligde güç anlamında Lebronla yarışabilecek ender oyunculardan Ron Artest savunacak Lebron'u. Ki Lebron'un bu tarz durumlarda ego sorunu yaşayıp her topu eline alıp bu kez olacak olmadı ama bu kez olacak tarzı saplantılarını da düşünürsek Ron Artest, olası eşleşmede LEbron'u çok gerecektir. Üçüncüsü ve en önemlisi, Şampiyonluk serilerinde en önemli etkenlerden biri de bench'inin durumudur. Lakers benchindeaynı şekilde bu adamları bezdirevek Odom ve Barnes gibi farklı agresif adamlar olduğu gibi Brown ve Blake de var. Benchler serinin kaderini tayin eder Yıldızlar o kaderi yazar. Miami'nin benchine baktığımda ise o kaderi yazacak Lebron2u Wade'i yedekleyecek birilerini görmüyorum. West, Riddick, Krstiç, Chalmers howard jones istediğini sayabilrisin. Bu yüzden Miami'nin ben Doğu finali oynayabileceğini Orlando çıkarsa eleneceğini, Chicago çıkarsa zevkli bir seri izleriz şanslı olan kazanır NBA finali oynar. Tabi bu benim görüşüm.

Orlando'nun Play offlarda şansının artacağını düşünmemin sebebi uzun serileri kaldıracak sertlikte bir Howard'ın çevresine kalabalık bir oyuncu kadrosu yerleştirebildiklerini düşündüğümden. Dün Chicago'ya karşı pivotsuz oynadılar ki oyun başabaş gitti gene de.

Tabii ki bunlar benim subjektif değerlendirmelerim. Ben bu anlamda NBA severden ziyade LA Lakers severim. Yanlı baktığım kesin.

ben daha lebronu bire birde durduran adam görmedim..lebronu durdurman için çok iyi takım savunması olması lazım..yani chicago ve boston gibi..bostondan emin değilim..bu gerileme play off öncesi aktif dinlenme mi yoksa gerçekten bir düşüş var mı..kanımca gerçek bir düşüş var..shaq gelip de neyap bir fikrim yok..yıpranma diyorsun ama sadece boston gibi yaşlı bir takım için geçerli o:)lakers'ın yıpranmaması için ilk tur new orleans-ikinci tur dallas ile oynarsa olur..keza o seriler sırasıyla 4-0 ve 4-1 bitme ihtimali var...ama portand-oklahama ve spurs (ilk tur-ikinci tur-batı finali) üçgninde emin ol siz daha çok yıpranırsınız:)kanımca miami-lakers finalinde saha avantajı ile miami daha şanslı..lakers'ın üstün olduğu tek nokta pivot ve tabii ki tecribe..umarın miami-lakers finali olur...bildğim birşey varsa o da lakers'ın şampiyon olması için miami'yi miami'de iki kez yenmesi gerekiyor..

A.Bynum yine sakatlanmış.. Adam sakatlanma sayısı ile triple-doble yaptı bu sene..
15 sayı, 10 ribaund ve 11 sakatlık ile oynadı : ))
Lakers tayfası korkmasın ama ciddi değil play off başını kaçırmıyor demişler MR sonrası.
Oynamasa daha iyi belki.

Steve Blake suçiçeği geçirmiş.Play-off ilk turunda yok büyük ihtimal.Shannon Brawon'un oyun kuruculuğuna kaldı Lakers'lılar.

A.Bynum yine sakatlanmış.. Adam sakatlanma sayısı ile triple-doble yaptı bu sene..
15 sayı, 10 ribaund ve 11 sakatlık ile oynadı : ))
Lakers tayfası korkmasın ama ciddi değil play off başını kaçırmıyor demişler MR sonrası.
Oynamasa daha iyi belki.

Emre Abi, bizim kocaoğlanı oynatmayıp kimi orada düşünüyorsun peki ? Uzun rotasyonumuz geniş değil, bırak genişliği orada Odomdan başka güvenip de oynatabileceğimiz biri yok. Odom da bomba gibi; pimi çekersin ya elinde patlar ya da karşıyı patlatırsın..

Play-Off öncesi şanssızlıklar peşimizi bırakmıyor. Los Angelesta en yakın hamama Phil Babanın önderliğinde gideceğiz Sacramento dönüşü. :D

Bynum, Play-Offlara yetişiyor.

Belki ilk Hornets maçında saha olmaz ama fazla önemi yok bu seri için. Kolay olacağını düşünüyorum..

Mutlu sonların kötü başlangıçlarına alışabilmeli :) Hornets'e Staples'ta kaybettik.

ps: Birazdan buralar iletilerle dolacak :D

erken uyarı iyidir..

Ayar verilmiş biraz.Lakers ve dolayısı ile Phil biraz üstüne başına çeki düzen verecektir bu maçın ardından.

Phill değil yalnız o Phil.. baştan ayarı kaçırmayalım di mi ?

özetlere yeni baktım baya güzel mç olmuş..bir ara pozisyon icabı mı yoksa coach mu söylemiş bilmiyorum ama paul'u gasol tutmaya çalışmış 2-3 adım geride durarak..paul de 2 kritik şutu basket yapmış..bu adamı new york alırsa ve 3lünün yanına 1-2 işe yarar adm koyarsa miami heat yalan olur bu kadroyla..
ve keşke şu shanon brown'ı galatasaray alsaydı geliştirme liginde oynarken..1-2 yıl bize ziyafet veriridi..sonra da lakers'a yollardık:)

Geri