Maç Duyurusu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Beyler burası GALATASARAY ERKEK BASKETBOL TAKIMI bölümü ve başlıkta bugünkü GS-BJK Basketbol karşılaşması.
Yani Fenerbahce-Beşiktaş kavgası yapacağınız en son platformlardan biri. Nedir bu olay anlayamıyorum.

Bu forumda sizlere kolaylıklar gösteriyoruz, en azından foruma girip yazıp çiziyorsunuz, BASKETBOL DUNYASI bölümünde ben hoşlanmasam da birbirinizi yiyorsunuz atışıyorsunuz. Ama bu kadarı da fazla ya.

Lütfen biraz dikkat edin, yoksa bir GALATASARAY forumunda BJK-FB kavgası sonucu banlanan ilk kişiler olacaksınız.
 
Arkadas bir post atmis bende alintilayip cevap vermisim.
Arkadas bir post daha atarsa ben bi daha zaten vermem ozelden devam ederiz.
2-3 post icinde bu kadar ayrintili konusmanin cok bi anlami yok bence.
Sonucta hepimiz buraya sizlerle biseyler paylasmak icin geliyoruz renklerimiz farkli olsa bile.
Foruma biseyler katma amacindayiz.
Ama sirf 2-3 postta birbirimizin fikirlerine fikirle karsilik verdik diye ban vereceksek ben banlanmaya hazirim.
 
ya yanlış yer olduunu biliyom ama konuşulmuş ufak bi not

o fenerin ananoscusu kadar şapşalını görmedim ya aptal aptal şeyler yapıyo insanları gaza getirceğine kulak tırmalıyo bence
Yaşa bizim anonscumuz varmı ötesi :)
 
beyler tv yayını olmasa bize ordan maçla ilgili bilgiler verebilecek birileri varmı... :)
 
chooper' Alıntı:
hyr ya kanal1 bizim maci verior macin saati maci tv yayinlasin die 17.00 a alindi zaten
Hayır abi be heryere baktım zaten remi sitemizdede maçı yayınlayan yok diyor yani bir bilgi vermiyor o saatetede kanal 1 fenerin maçını verecekmiş (nede olsa kendi adamları ya....)
 
Laziale' Alıntı:
Kevin_Garnet' Alıntı:
walla daha önceki maç içinde yazmıştım ligin ilk devresindeki maç için

1-watko warda ÇİRKEFİN PİSLİĞİN EN ÖNDE GİDENİ. perşembe günü.. gözümüzün önnde haince Barış Güneyin ayağını ezdi.. resmen.. hakemler görmedi ve oyundan ihraç edilmedi..maç öncesinde ise yaptığı aptal aptal hareketler vardı..

2- akatlar... ne diyeyim orası için.. bjk-FB maçını gördüyseniz ya da haberleri okuduysanız anlamışınızdır.. yapılmadık hiç bir şey kalmamış.. özellikle kenarlardan oyuna başlarken oyuncular tükürük yağmuruna tutulabilriler.. yabancı madde vs.. her türlü şeyi atarlar Rakip takım taraftarları içeriye 200 kişi girer.. ayakkabsıan kadar arnır maçın ilk peridyodunun sonuna doğru salona alınır.. ama tüm bunalra rağmen yabancı maddeyi rakip takım taraftarı attı diye de ortalarda gezinilir..


o salonda size kolay gelsin... eğere öne geçerseniz de hemen maçı durdurrlar.. motivesnizi bozarlar.. ve sonra da maça asılırlar..

bir de dikakt edin polisler de sizi yaka paça götürebilir.

1- Watko degil Ratko. R ile W arasinda bir E var ama gorememissin demek ki.
Sectigin kelimelere dikkat etsen iyi olurdu sayet o Baris tum maclarda oyle seyler yaptirdi ki yanlis oldugunu bile bile bana "Ratko'nun ayagina saglik" dedirtti.
Mac oncesi sizin boguren anonscunuz ne kadar akilli is yaptiysa sizin icin Ratko'da bizim icin aynisini yapmistir.

2- Akatlar,gercek baskinin yaratilabilecegi salon,bedava bilete gerek kalmadan hemde :) Yabanci maddenin kralini siz attiniz sahaya,torpiller,maytaplar,hala mi konusuyorsun bu konuda ?
Sunlari goz gore gore yaziyorsun ya,takimini savundugunu sanip olayi bilen insanlarin gozunde itibarini kaybediyorsun,haberin yok :)

3- [bu da ekleme olsun] Ratko yerine Watko yazip bi de FB'yi buyuk BJK'yi kucuk yazarak aslinda cevap yazilmamasi gerekenlerin basinda geliyorsun ama dayanamadim iste. Bundan sonra cevap yazacaksan karsi taraftan nefrette etsen saygi gostermeyi ogren bence yoksa Fenerbahce yerine biri cikip Fenerbaze yazarsa sinirlenmekten baska bisey yapamazsin,soylemeye hakkin olmaz.
bu konuya cvp vermek istemiyorum sakın olaki alıntı yaptım diye konuyu uzatmak istediğim anlaşılmasın sadece Site adminin de ARDA belirttiği gibi bu konun yeri burası değil.. pm ile görüşebilirz. ben sadece görüşlermi dile getirdim ... herhangi bir sorun çıkartmak amacında değildim..

yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim
saygıalrımla...
 

Üst