Maç duyurusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önümüzdeki hafta Galatasaray Erkek Basketbol Takımımız İzmir' de Tuborg karşısına çıkacak. Küme düşme potasından uzaklaşmak amacıyla tek amaç galibiyet.
İzmir' deki taraftarlarımıza büyük iş düşüyor.
 
Playouttan kurtulmak icin biri Banvit maci olmak uzere en az 2 mac kazanmamiz lazim. Banvit maci son mac ve loum-kalim maci, ondan once Efes macini almamiz cok zor; Ya bu maci, ya da icerideki Fener macini kazanmak zorundayiz. Umarim hem Feneri hem de tuborgu yeneriz ama ben birini bile yenmeye raziyim
 
Benim de bu maça inancım var.Zaten bu maçı alamazsak işimiz çok zor.Tekel bizden 1 galibiyet öne geçti.Arda ve Boddicker'ın performansları maçın gidişini belirler.
 
İTÜ hariç düşme bölgesindeki bütün takımların maçları cumartesi 15:00'de. Yani 4 var toplam. Hangi maç yayınlanır bilemiyorum.
 
aaa

1 NİSAN CUMA
17:00 İTÜ - DARÜŞŞAFAKA (Ayazağa SS)
2 NİSAN CUMARTESİ
15:00 E.PİLSEN - BANVİT (Abdi İpekçi SS)
15:00 TUBORG P. - G.SARAY (Atatürk SS)
16:00 TEKEL - P.KARŞIYAKA (H. Alagaş SS)
16:00 ERDEMİR - B.KOLEJ (Erdemir SS)
3 NİSAN PAZAR
15:00 ÜLKER - F.BAHÇE (Abdi İpekçi SS)
4 NİSAN PAZARTESİ
18:00 T.TELEKOM - BEŞİKTAŞ (Atatürk SS
 
Bence bizim maçı vermeleri lazım..En önemli maç bizim maçımızmış gibi gözüküyor..Ama bir ihtimal Efes-Banvit maçını da verebilirler..
 
Bencede bizim maçımız çok daha önemli çünkü tuborg'un ilk 4 iddası bizimde sonlardan kurtulma mücadelemiz çok zevkli ve çekişmeli bir maç olur bu yüzden bizim maçımız!!!!!!!!!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst